Hochei : Sansa irosita !

19
Hocheistii de la CSM Dunarea Galati au irosit astazi prima sansa din cele doua de pe “gheata proprie” de a castiga duelul pentru locul 5 din liga nationala de hochei su Sportul Studentesc.Studenti din Bucuresti au castigat ,cu 5-4 desi foarte bine puteau sa plece invinsi de la Galati , dar ratarile incredibile ale dunarenilor au facut ca soarta locului 5 din liga nationala de hochei sa se hotarasca in meciul 4 sau 5. Galatenii au marcat primii in minutul 5 prin Dan , dar avantajul galatenilor nu a  stat prea mult pe tabela , Sportul egaland si apoi preluand conducerea (1-2) .Dunarea egaleaza la 2 dupa o faza lucrata de Catalin Geru si Catalin Berdila, Sportul riposteaza si preia din nou conducerea la 2-3 si apoi majoreaja diferenta 2-4. In minutul 19 Catalin Geru inscrie pentru Dunarea si tabela se inchide cu scorul 3-4 pentru Sportul Studentesc. 
Repriza a doua sau festivalul ratarilor , nu a adus decat un gol pe tabela dar o sumedenie de ratari , apogeul ratarilor fiind atins de liderul dunarenilor Catalin Geru care a ratat si in situatie singur cu portarul advers.La a doua pauza se intra la cabine cu 3-5 in continuare pentru Sportul Studentesc. 
In a treia parte cei care puncteaza primii sunt tot bucurestenii ,spre deziluzia numerosului public prezent la patinoar  in numar de aproape 300 de spctatori. Dunarea marcheaza si ea in minutul 11:50 inepuizabilul Catalin Geru reduce din handicap (4-6) si toata lumea astepta tavalugul asupra portii adverse , in speranta egalarii si impingerii meciului in prelungiri. In minutul 19 Dunarea scoate poratrul , Radu Viorel lasa locul unui jucator de camp pentru a crea superioritate si tactica da roade in minutul 19:18, Dunarea marcheaza golul de 5-6 . Pana la finalul meciului in cele cateva zeci de secunde ramase Dunarea mai iroseste cateva situatii de a marca  si meciul se incheie cu victoria la limita a Sportului Studentesc 5-6. Maine de la ora 11.00 , este programat ultimul meci de acasa din play-off-ul pentru locul 5 Dunarea trebuie sa castige pentru a nu juca si cel de al cincilea meci de la Bucuresti .  
Prima linie cu care  CSM Dunarea Galati a intrat pe gheata  a fost : Radu Viorel,Geru,Berdila,Socola,Verss, Andrei Nutu .In capitala in primele doua meciuri CSM Dunarea a invins de doua ori Sportul Studentesc cu 8-3 si 5-2! Astazi nu au putut sa invinga poate maine de la 11.00 !  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal