Istorie ! Campioanele fac istorie !

21

Miercuri de la ora 17.00 in sala “Romeo Iamandi” din Buzau , campioanele de la CSU Metal Galati  vor intalni in play-off 12 CEV Indesit Champions League , campioana Turciei , Fenerbahce Acibadem Istambul .Meciul este unul istoric pentru voleiul din Romania , CSU Metal Galati este prima echipa de volei  din Romania care participa in liga campionilor . Campioanele sunt la a doua participare in competitia de elita a voleiului feminin din Europa , iar anul acesta au mai trecut un prag ce parea imposibil de trecut de echipele din Romania : accedrea in play-off 12 CEV Indesit Champions League !

Misiunea din play-of 12 este aproape imposibila , adversarele din aceasta faza a competitiei sunt turcoaicele de la Fenerbahce Acibadem Istambul , echipa neinvinsa in faza grupelor si care a pierdut doar 2 seturi in aceiasi faza a grupelor ! Mai multe despre Fenerbahce Acibaden Istambul aici  .

Dupa victoria de senzatie din ultima etapa a diviziei A1 contra eternelor rivale de la Dinamo , campioanele lipsite de aportul coordonatoarei de top Milena Sadurek plecata acasa in Polonia , de venezueleanca Veronica Gomez accidentata si de aportul factorului financiar ( salarii restanta de ceva luni)  vor incerca  maine treaca peste toate greutatile si  sa faca fata celei mai bune echipe din faza grupelor ligii campionilor .
Arbitrii delegati de Confederaia Europeana de Volei pentu acest meci sunt : arbitru A1 va fi Fabrizio Pasquali din Italia iar al  arbitru A2  Arturo Di Giacomo din Belgia

Returul dintre campioane si Fenerbahce se va juca pe 18 Februarie in Turcia la Istambul . Meciul de maine de la Buzau va fi transmis in direct de sport.ro de la ora 17.00 .

In divizia A1 , acolo unde campioanele sunt pe primul loc , Metaal Galati a jucat meciul din etapa 17 a diviziei A1 invingand U Oncos Cluj Napoca cu 3-0 la Cluj . Urmatorul meci in divizia A1 campioanele il vor juca pe 20 Februarie acasa cu nou promovata CSM Focsani .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal