Lectia de volei !

21
In aceasta dupa amiaza in sala Siderurgistul sepctatorii prezenti (putini ) au fost marotrii unei lectii de volei predata de campioane echipei de pe ultimul loc CSM 2007 Focsani .Meciul a fost un adevarat galop de sanatate pentru campioane care au incpeut in forta si si-au adjudecat primul set cu 25-7 ! De consemnat din primul set ar fi ca pe finalul setului “magicianul” Zoran Terzici a dat sansa si fetelor de la echipa de cadeta a clubului sa joace , introducandu-le pe Mihaela Stanga si Iuliana Cazamir in teren . Evolutia scorului in primul set : 8-2 , 16-5,25-7!

In partea a doua a meciului “profesoarele”de la Metal Galati sunt mai blande cu “elevele” lor de la Focsani  si le permit acestora sa ajunga pana la punctul 15 . Evoluita scorului in set a fost : 8-6,16-11,25-15. Partea a treia a meciului a fost si cea mai lunga , in setul trei vrancencele au reusit sa ajunga pana la punctul 17 , o dovada ca lectia predata de “profesoarele” de la Metal incepe sa prinda la vrancence . In setul 3 evolutia scorului a fost 8-6,16-12,25-17. In setul trei Zoran Terzici intoduce in teren toate cele 4 cadete pe care le-a avut la dispozitie Andra Stresina (16 ani), Mihaela Stanga(17 ani),Iuliana Cazamir (16ani) si “veterana ” Ana Maria Berdila (17 ani) . Toate cele 4 fete au avut  o evolutie foarte buna in meciul de astazi iar viitorul suna bine la Metal Galati . 
Zoran Terzici a trimis in teren la inceputul partidei pe : Sabina Miclea , Daiana Muresan , Nneka , Jelena Alajbeg, Sonja Borovinesk, Alexandra Trica .Au mai evoluat : Andra Stresina, Mihaela Stanga,Iuliana Cazamir si Ana Maria Berdila. Olga Tocko a fost rezerva in acest meci dar nu a intrat deloc lasand locul mai tinerelor ei colege in timp ce Suzana Cebic si Mira Golubivici nu au fost prezente la sala .Meciul de astazi a mai adus o premiera ,campioanele jucand fara libero , titulara de drept a lipsit iar “magicianul” a peferat sa joace fara libero desi Alex Trica putea sa  inlocuiasca cu brio sarboaica    

Etapa viitoare CSU Metal Galati va evolua tot acasa Sambata 27 Februarie cu SCM U Craiova .   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal