Lectie de habdal !

11

Handbalistele de la HC Otelul Galati au primit astazi o lectie de handbal de la campioanele Romaniei , Oltchim Ramnicu Valcea in ultimul meci al primei etape a returului ligii nationale de handbal . Otelarele nu au putut pune probleme campioanelor , care au defilat astazi la Galati . Desi meciul a fost programat intro zi Luni si la o ora  11 , in care majoritatea fanilor sunt prinsi cu alte activitati , sala Siderurgistul s-a umplut si astazi . Cu putina determinare si cu mai multa atentie din partea otelarelor , valcencele ar fi simtit ca au trecut sa joace un meci de handbal in orasul de la mila 80 a Dunarii , asa vasul de lux al Oltchimului parca nici nu a oprit in portul Galati !  

Meciul s-a desfasurat , in nota de dominare a “galacticelor” care s-au desprins din primele minute pe tabela pana la 4-0 , dupa care otelarele sparg gheata si marcheaza primul gol ( 1-4 ) . In minutul 10 meciul parea jucat deja tabela arata 8-1 pentru Oltchim .Otelarele marcheaza si ele pana la 4-8 si mai reduc din uriasa diferanta de pe tabela . Pana in minutul 20 valcencele mai marcheaza de 6 ori in timp ce otelarele mai inscriu de 2 ori , 6-14 in minutul 20 .Meciul curge firesc spre poarta Hc Otelul  iar la pauzxa tabela inregistra avansul campioanelor de 8 goluri 12-20 . 

Partea a doua un pic mai agitata decat prima repriza , inregistreaza si primele eliminari ale partidei , partida fara eliminari prea multe. Dupa pauza primele care inscriu sunt fetele de la Otelul 13-20 , dupa care vine replica , Oltchimul marcheaza 3 goluri consecutive in timp ce Otelul ratari dupa ratari (13-23) .  In minutul 50 , valcencele aveau un avns de 10 goluri , 20-30 , pana la final Otelul mai marcheaza de 5 ori iar Oltchimul de 4 ori . Rezultatul final arata diferenta dintre de valoare dintre cele doua echipe . Hc Otelul a pierdut al patrulea meci consecutiv pe teren propriu , in 2010 Hc Otelul nu a castigat nici-un meci pe teren propriu.

Cea mai buna marcatoare pentru Hc Otelul a fost Iulia Artean 7 goluri (6 din 7m , Iulia devenind experta Hc otelul in aruncari de la 7m ) , alaturi de fosta jucatoare a valcencelor , Georgeta Grigore tot cu 7 goluri . In acest meci prof.Gabriela Artene a folosit tot lotul de jucatoare avut la dispozitie din care a lipsit Nicoleta Iacob . Celelate marcatoare pentru Hc Otelul au fost : Maricica Trandafir 4 goluri , Delia Marginean 3 goluri , Adriana Tacalie 2 goluri , Alexandra Tacalie 1 gol , Daciana Curtean 1 gol. Pentru Hc Otelul au mai evoluat fara sa marcheze : Catalina Cioaric , Tatiana Alifanova ,. Nicoleta Tudor si Carmen Gheorghe . O evolutie buna a avut-o si potarul Georgiana Stoleru , care a mai fost inlocuita de  Andrea Polocoser .

Etapa viitoare Hc Otelul va evolua Sambata 13 Februarie la Zalau cu Hc-ul fostului selectioner Gheorghe Tadici .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal