Misiune imposibila ?!

15
Hc Otelul Galati va debuta in returul ligi nationale de handbal , Luni 8 Februrie , de la ora 11.00 !!! Adversarele otelarelor vor fi campioanele de la Oltchim Ramnicu Valcea echipa care domina de ani buni handbalul feminin din Romania . Misiunea otelarelor este aproape imposibila , Oltchim defileaza in liga nationala de handbal feminin si nu are adversar la castigarea unui nou titlu de campioana. In cele 13 etape din tur Oltchim Ramnicu Valcea , nu a pierdut nic un meci si  nu a terminat nic un meci la egalitate !Meciul pare si este unul  de 2 solist in conditiile in care Hc Otelul nu a castigat nicun meci acasa in 2010 si a pierdut in fata unor echipe precum Hcm Buzau .
Oltchim Ramnicu Valcea are in componenta doua jucatoare  provenie de la Galati , Steluta Luca si Adina Meirosu , plecate ca multi alti sportivi de la Galati spre alte zari inainmte de a arata ce pot in fata concetatenilor lor . Daca Oltchimul are in componenta doua jucatoare galatence , Hc Otelul se poate “lauda” cu imprumutul  pana la vara al Adrianei Tacalie si cu cooptarea in lot de cateva etape , a Georgetei Griogore , fosta jucatoarea la Valcea .
Intre tur si retur , Hc Otelul a “reusit” un transfer , pivotul Timea Tatar fiind chemata la ordine de catre clubul de care apartinea HCM Baia Mare , desi imprumutul expira la vara odata cu cel al Adrianei Tacalie , Andreei Polocoser,Deliei Marginean.   

Meciul se va juca Luni pentru ca Sambata , Hc Oltchim joaca in liga campionilor la Viena cu Hypo .Nu intelegem de ce meciul se va juca  Luni la ora 11.00 , si nu Luni la ora 17.00 , sau alta ora decenta in care , spectatorii din Galati sa poata veni la sala sa incurajeze otelarele .

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal