Pasa proasta contniua la Hc Otelul !

2
Fara  vicotrie acasa din 7 Octombrie 2009, cand invingeau Tomis Constanta , handbalistele de la Otelul sperau sa sparga gheata astazi si sa invinga, pe teren propriu penultima clasata Rapid CFR Bucuresti , mai ales ca asa zisul calcul al hartiei le dadea pe oteliste drept favorite la castigarea acestui meci . Nu a fost asa si Hc Otelul , a inregistrat astazi cea de a 5a infrangere consecutiva pe teren propriu in acesta editie de campionat a ligii nationale de hamdbal .
Meciul a inceput surprinmzator cu radipdistele la conducere care in minutul 5 conduceau cu 2-1 , otelistele inta mai greu in joc dar pana la jumatatea primei reprize restabilesc egalitatea pe tabela de marcaj 7-7 , dupa care urmeaza o perioada mai buna de joc a otelistelor , care in minutul 20 conduceau cu 10-9, pana la pauza pe fondul ratarilor din tabara galateana Rapid se instaleaza la carma jocului si tabela indica la jumatatea meciului un  avantaj de doua goluri pentru oaspete. Repriza a doua incepe tot cu rapidistele la coducera jocului si cu fetele de la Otelul alergand dupa egalare.Misiunea otelistelor a fost ingreunata de ratarile incredibile ale lor care au ratat aproape din toate poztiile posibile si imposibile la care se mai adauga si ratarile de la 7 m de doua ori Iulia Artean si Catalina Cioaric . Evolutia scorului in repriza  a 2a : min 35: 17-18 , min 40: 19-21 , min 45: 22-24 , min 50 :24-25 , min 55:25-27 , min 60: 30-31 . 
La finalul partidei o parte dintre  rabdatorii suporteri ai Hc Otelul, au strigat in premira pentru sala Siderurgistul DEMISIA , dar nu a antrenoarei Gabriela Artene , ci a unuia dintre conducatorii clubului . 
Pentru Hc Otelul au evoluat toate jucatoarele inscrise pe foaia de joc.In cautare de solutii prof Gabriela Artene a rulat tot lotul dar in van , solutia salvatoare nu a fost pe banca Hc Otelul nici in acest meci. La primul fluier al celor doi arbitri din Huneedoara au intrat in teren : Georgiana Stoleru , Delia Marginean , Adriana Tacalie , Maricica Trandafir , Daciana Curtean , Georgeta Grigore si Catalina Cioaric. Au mai evoluat : Iulia Artean , Alexandra Tacalie , Nicoleta Tudor , Tatiana Alifanova , Andreea Polocoser , Carmen Gheorghe , Nicoleta Iacob.       

Alte rezultatedin aceasta etapa  : HCM Buzau – U Jolidon Cluj 22-32 (8-13), Universitatea Resita – HCM Baia Mare 25-31(16-14), Tomis Constanta – HC Zalau 27-18 (12-12) Cetate Deva – Dunrea Brăila  se joaca de la ora 18.00, iar HCM Roman – Oltchim Rm. Vâlcea va avea loc Miercuri, 24 Februarie .
sursa foto : gsp

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal