Sa se respecte traditia !

16

Astazi de la ora 11.00 stadionul Dunarea va fi gazda meciului dintre Fcm Dunarea Galati si Fc Delta Tulcea , meci contand pentru etapa a 18 a a ligii a 2a seria 1 .Traditia spune ca Fcm Dunarea este favorita in acest meci, tulcenii pierzand in ultimele 3 sezoane la Galati toate meciruile fara sa marcheze gol !!In sezonul 2006-2007 a fost 1-0 pentru Fcm Dunarea Galati , in sezonul 2007-2008 2-0 iar in sezonul 2008-2009 a fost 1-0 penntru Fcm Dunarea Galati .

La Delta Tulcea evouleaza mai multi jucatori trecuti pe la echipele din Galati sau jucatori crescuti la Galati cum ar fi : Cosmin Marginean fostul jucator 6 sezoane la Fc Otelul in liga 1, Emil Nanu fost jucator la Fcm Dunarea ,Marius Macare jucator format la Fc Otelul pentru care a marcat 1 gol in liga 1 .

Oficialii partidei vor fi , arbitru: Catalin Popa din Piteşti, asistenti : Daniel Mitruţi din Craiova şi Elena Muşetoiu din Câmpulung Muscel ; arbitru de rezervă : Cătălin Florescu din Techirghiol; observatori: Nicolae Marodin din Bucureşti şi Viorel Leşeanu din Giurgiu.

In tur la Tulcea Delta s-a impus fara drept de apel cu 3-0. Dupa 17 etape , Fcm Dunarea este pe locul 13 in clasament cu 20 de puncte in timp ce adversarii din judetul vecin sunt pe 5 cu 29 de puncte .

Celelate partide : FCM Bacau -CSM Râmnicu Sarat 0-0(aseara),Azi ora 11.00 : Dinamo 2 Bucuresti -Tricolorul Breaza, FC Botoşani – Gloria Buzau, Sageata Stejaru -Petrolul Ploieşti (13.00 in direct la  sport.ro), FC Snagov-Victoria Brăneşti, Farul Constanţa – Dunărea Giurgiu (duminică, de la ora 11.00 in direct la sport.ro) şi Sportul Studenţesc-Concordia Chiajna (duminica, de la ora 13.00 in direct la sport.ro).Cetatea Suceava- Steaua 2 Bucuresti , nu se disputa echipa din Suceava s-a retras din campionat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal