Spectacol pe gheata !

28
CSM Dunarea Galati si Sportul Studentesc au facut astazi specatcol pe gheata patinoarului Dunarea din Galati . Meciul de astazi a avut toate ingedientele pentru un spocetacol total. Au fost rastunari de scor , eliminari de jucatori de cate 10 minute , ratari incredibile si nu in ultimul rand si cativa pumni intre jucatorii celor dpua echipe . Meciul a inceput cu oportunitati de a marca la ambele porti dar primii care au marcat au fost galatenii care in minutul 4:08 deschid scorul prin nimeni altul decat , liderul echipei Catalin Geru . Sportul riposteaza si egaleaza in minutul 6:24 cand Dunarea se afla pe gheata cu cu doi jucatori mai putin .Pana la pauza bucurestenii mai marcheaa de doua ori (18:01 si 19:30) , ultimul gol dupa un puc pierdut copilareste de Secuianu in treimea proprie.La prima pauza scorul a fost 1-3.  

In a doua repriza spectacolul continua pe gheata , Dunarea forteaza egalarea si inscrie primul gol in minutul 2:16 prin acelasi Catalin Geru , dupa care in minutul 7:12 Andrei Nutu arunca in aer tribunele patinoarului in care erau prezenti aproape 200 de specatori si egaleaza situatia pe tabela. Pana la pauza mai semnalam o rarate singur cu portarul advers al inepuizabilului si indispensabilului Catalin Geru .

Repriza a 3a este la fel de spectaculoasa ca primele doua, primii care marcheaza sunt cei de la Sportul in minutul 3:13 , Sportul preia conduerea pe tabela de marcaj (3-4) desi se afla in inferioritate numerica. Dunarea nu ramane datoare si raspunde studentilor in minutul 15:32 Andrei Nutu arunca din nou tribunele in aer si egaleaza sitiatia(4-4) . Pe final de repriza , Dunarea se arunca in ataca in cautarea golului izbavitor , rateaza suituatii bune, il fac mare pe portarul cel de la Sportul , dar in minutul 17:10 Catalin Berdila prinde un sut de senzatie de la linia albastra din treimea Sportului si inscrie golul victoriei (5-4) .Pe final de meci , Sportul scoate portarul , Dunarea trage de cateva ori la poarta goala dupa ce recupereaza pucul dar rateaza de putin tinta !Meciul se termina cu o victorie frumoasa si spectaculoasa a hocheistilor de la Dunarea care in disputa pentru locul 5 inving Sportul Studentesc cu 3-1 .

Prima linie cu care a intrat pe gheata CSM Dunarea Galati a fost : Radu Viorel,Geru,Berdila,Socola,Vers, Andrei Nutu. CSM Dunarea Galati termna sezonul 2009-2010 pe locul 5 in liga nationala de hochei , o calasare care naste sperante pentru clasari si performante superioare pentru hocheistii de la mila 80 a Dunarii !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal