Suporterii FC Baia Mare organizeaza un miting pentru salvarea Fc Baia Mare !

1

La aproape un an de la mitingul de sustinere al sportului de la Galati , la Baia Mare se pegateste un miting pasnic , pentru salvarea echipei locale Fc Baia Mare , echipa care a activat in turul campionatului in liga a 2a seia a 2a . Clubul este aproape de a fi desfiintat din cauza datoriilor pe care le are . Suporterii echipiei vor organiza un miting pasnic , priin intermediul cariua vor sa atraga atentie celor in masura aspura problemelor echipie . Unul dintre promotorii mitingului scrie pe blogul sau :

Joi, 11 februarie, suporterii baimareni organizeaza un mars pasnic, cu scopul atragerii atentiei asupra situatiei dramatice a echipei FC Baia Mare. Acest mars poate fi interpretat si ca o modalitate de promovare a imaginii acestui club in propriul oras. Din ce in ce mai multi baimareni isi pierd interesul pentru echipa locala de fotbal. Ceva trebuie facut, chiar daca suntem pe ultima suta de metri!

Vino alaturi de noi pe data de 11 februarie! Marsul pasnic va incepe de la orele 14:00, din fata stadionului “Viorel Mateianu”, fostul “Dealul Florilor”. Demonstreaza ca iti pasa de soarta acestui club! Fa-o din mandrie! Nu sta nepasator la disparitia fotbalului de nivel superior din orasul tau!
Sursa text si foto : robbie’s blog. Mult succes initiatorilor acestui miting si sa speram ca echipa din Baia Mare nu se va desfiinta !

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal