United joaca cu plaiesii lui pinalty !

3
Liga 1 de futsal , sau ce a mai ramas din ea , programeaza in acest sfarsit de saptamanameciurile etapei a 15 a . United Galati va juca in deplasare in orasul lui “Pinalty” , Duminica de la ora 17.0 in sala Ceahlaul cu Moldocor Piatra Neamt . echipa din Piatra Neamt este singura care mai poate pune probleme United in a ocupa locul 5 la finalul sezonului regulat , dupa retragerea din competitie a campioanei de la Deva . Pentru a pastra distanta fata de pietreni United trebuie sa castige si sa-si consolideze locul 5 .

In tur la Galati a fost  United Galati -Moldocor Piatra Neamt 3-1 . Situatia in clasamentul ligi 1 de futsal s-a bulversat total dupa ce Fc Deva , Olimpic Simeria si Poli Timisoara s-au retras din liga 1 de futsal . Ca urmare a acestor decizii rezultatele celor 3 echipe din retur  au fost anulate , iar United pierde 3 puncte , dupa retragera celor de la Simeria .

Cele doua combatante de astazi se situeaza in clasament astfel : United Galati , 13 meciuri jucate ,  locul 5  ,18 puncte , 6 victorii , 7 infrangeri , 45 de goluri marcate-57 primite , punctele si golurile din meciul cu Olimpic Simeria au fot anulate de comisia de disciplina a Federatiei Romane de Fotbal . Moldocor Piatra Neamt locul 6 , 14 meciuri , 10 puncte  ,3 victorii , 1 meci egal , 10 infrangeri .

Celelate meciuri ale etapei sunt : CFF Clujana Cluj Napoca -Concordia Chiajna , Spicom Sf Gheorghe -As City’us Targu Mures .
foto:realitatea.net/forum

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal