Arbitrii echipelor galatene din liga a 2a si a 3a de fotbal !

4
Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit si arbitrii pentru esaloanele inferioare(liga a 2a si liga a 3a). Partida dintre Fcm Dunarea Galati si Fc Gloria Buzau din etapa a 23 a ligii a 2a de fotbal va fi condusa la centru de Dan Burca din Medgidia la centru asistat la cele doua linii de Sebastian Stoianof din Constanta si Anghel Voicu din Suseni judetul Arges.Rezerva de arbitru pentru aceasta partida va fi Emil Voicu din Bacau,observator a fost delegat Sorin Boca din Iasi,Fcm Dunarea va inatlni pe teren propriu Gloria Buzau,Sambata 3 Aprilie,de la ora 11.00.
In liga a 3a seria 1,Fc Otelul 2 Galati va primi replica celor de la CSM Pascani pe teren propriu,la aceasta partida vor oficia 3 constanteni Fernando Costache la centru, Sorin Paduraru si Adrian Trandafir.Observator din partea Federatiei Romane de Fotbal va fi Bratu Cataros din Calarasi.Fc Otelul 2 si CSM Pascani se vor inatlni , Vineri 2 Aprilie de la ora 17.00 pe stadionul Siderurgistul.
Fcm Dunarea 2 Galati, cenusareasa seriei (dintre echipele din Galati) se va deplasa la Targu Neamt unde se vor duela cu Cetatea din localitate Sambata 3 Aprilie de la ora 17.00. La Targu Neamt va fi o brigada de arbitri din Targu Mures(jud. Mures),la centru va fi Dan Ovidiu Curta asistat de Iszlai Istvan si de Elena Munteanu. Observator va fi Zoltan Tamas din Odorheiu Secuiesc, jud Harghita.
“Studentii” de la Politehnica vor fi arbitrati de ieseni, la Vaslui, cu satelitul echipei de prima liga Sporting Vaslui.La centru va fi Vlad Ciobanu, asistenti vor fi Marian Claudia Loghin (din Pascani) si Daniel Stefanescu.Observator a fost delegat Nicolae Botezatu din Piatra Neamt.Sporting 2 Vaslui si Fc Politehnica se vor inatlni Vineri 2 Martie de la ora 17.00 la Barlad. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal