Campioanele in vizita la Sibiu !

12
Campioanele joaca astazi de la ora 12.00 in etapa a 21 a a diviziei A1 de volei feminin la Sibiu cu CSM Sibiu , un meci in care adversarele nu ar trebui sa puna probleme singura problema a campioanelor ar fi deplasarea lunga de la Galati la Sibiu. Adversarul de astazi al campioanelor este pe locul 10 (din 12) in divizia A1 iar etapa trecuta au furnizat surpriza etapei pierzand la ultima clasata CSM Focsani , permitand voleibalistelor din judetul vecin sa bifeze prima victorie in divizia A1.In tur la Galati campioanele au trecut de CSM Sibiu cu  3-0( 25-18 25-22 25-14 )
Din sezonul regulat al diviziei A1 feminin mai sunt de jucat 2  etape (fara etapa de astazi) , campioanele vor evolua acasa Miercuri 17 Martie cu Penicilina Iasi si in deplasare cu Stiinta Bacau pe 20 Martie. Faza  doua a diviziei A1 se va juca in sistem turnee , in functie de clasare in sezonul regulat echipele vor juca in turneul 1-4, 5-8 sau 8-12. Campioanele , care acum in clasament sunt pe prima pozitie ,vor juca in proportie de 99,99% in turneul 1-4 alaturi de CSV Tomis Cosntanta ,Dinamo Bucuresti si Stiinta Bacau (ordinea si echipele se mai pot schimba in functie de rezultatele din etapele ramase de jucat )

Astazi si maine in divizia A1 se vor juca si restul meciurilor din etapa  21 :  Tomis Constanta-Dinamo Bucuresti,SCMU Craiova – Unic Piatra Neamt, IOR Bucureşti – CSU Medicina Tg. Mures, Stiinta Bacău – Universitatea Cluj si Penicilina Iaşi – CSM Focsani .Capul de afis al etapei este Tomis -Dinamo care se va juca maine de la ora 14.00

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal