Fcm Dunarea primeste vizita Tricolorului din Breaza !

9

Dupa succesul de la Ramnicu Sarat , Fcm Dunarea Galati revine in fata propriilor suporteri cu o noua partida in liga a 2 a de fotbal. Adversari vor fi la fel ca etapa trecuta , o echipa nou promovata in liga a 2a , Tricolorul Breaza.Prahovenii noi promovati in liga 2 isi joaca “ultima carte” pentru mentinerea in ligaa  a 2 a, Sambata cu Fcm Dunarea. Pe locul 17 in clasament cu 11 puncte ( la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 18 CSM Ramnicu Sarat) ,Tricolorul Breaza  trebuie sa castige la Galati pentru a spera sa mai ramana in liga a 2a .Tricolorul Breaza a promovat in liga a 2a , in urma barajului de promovare unde a invins Fc Otelul 2 Galati , la acea vreme antrenor la Fc Otelul 2, era actualul antrenor al Fcm Dunarea, Viorel Tanase.   
Fcm Dunarea  nu a iesit complet din zona fierbinte a clasamentului dar o victorie Sambata ar urca Fcm-istii(in functie de celelate rezultate) pana pe locul 10.Programul Fcm Dunarea din etapele urmatoare este unul care ar permite dunarenilor sa spere la locurile fruntase din serie.Urmatoare deplasare este la Steaua 2 , dupa care Fcm Dunarea va juca acasa cu Gloria Buzau (daca vor mai exista pana atunci).Aasadar sa inceapa urcusul pentru Fcm Dunarea Galati !

Meciul dintre Fcm Dunarea Galati si Trcicolorul Breaza se va juca Sambata 13 Martie de la ora 11.00 pe stadionul Dunarea si va fi arbitrat de Amarandei Ciprian dinVaslui , ajutat la cele doua linii de Hulubei Daniel tot din Vaslui si Dimancea Paul din Constanta. foto:prahovasport.ro

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal