Futsal : United 1-4 cu “constructorii” de la Brasov !

3
United a piedut deplasarea de la Brasov cu Design Cosntruct Brasov cu 1-4. Desi scorul pare destul de mare , 1-4 daca ne raportam la rezultaul din tur rezultatul de la Brasov este rezonabil.In tur la Galati brasovenii au castigat cu 10-6 dupa ce la pauza conduceau cu 6-0 !La Brasov la pauza nu a mai fost 6-0 penru brasoveni a fost doar 4-0 !Spre deosebire de meciul de la Galati cand dupa pauza “constructorii” de la Brasov au mai marcat de 4 ori la Brasov cei care au marcat dupa pauza au fost galatenii care au redus din handicap si rezulttul final a fost Design Constrcut Brasov-United Galati 4-1. Trebuie sa facem precizarea ca echipa din Brasov este pe locul 2 in clasamentul ligii 1 de futsal !

Etapa viitoare in etapa a 20a a ligii 1 de futsal ,United va primi replica acasa unei alte echipe tari a campionatului , Concordia Chiajna  locul 3 (cu un meci mai putin ). Meciul cu Chiajna este ultimul meci de acasa din sezonul regulat al galatenilor , ultimul meci de acasa cel cu campioana (Fc Deva) nu se va mai juca din cauza retragerii echipei . Dupa meciul cu Concordia de acasa United va juca ultimul meci din sezonul regulat in deplasare la Targu Mures cu liderul la zi al ligii 1 de futsal. Indiferent de rezultatele din cele doua meciuri ( cu Chiajna si Targu Mures ),United Galati este calificata in play-off-ul ligii 1 de futsal !
Dupa 17 meciuri United este pe locul 5 in liga 1 de futsal cu 24 de puncte ,8 victorii ,9 infrangeri , 0 meciuri egale ,56 de goluri marcate 68 primite . 
foto:forum.realitatea.net

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal