Pentru noi un meci banal de liga a 3 a , pentu ei meciul echipei fanion !

6

Vineri de oa ora 15.00 pe stadionul Siderurgisatul se va juca meciul din etapa a 20 a ligii a 3a de fotbal dintre Fc Otelul 2 Galati si Rapid CFR Suceava. Un meci banal de liga a 3a ar zice un suporter galatean (gandul lui zboara catre capitala acolo unde liderul returului joaca cu rasfata presei Fc Otelul-Fc Steaua ) meciul echipei fanoin a judetului ar spune sucevenii. Fc Otelul 2 Galati este a patra echipa de fotbal a judetului Galati , Rapid CFR Suceava dupa desfiintarea echipei de liga a 2a Ceatea Suceava a ramas echipa fanion a judetului, in pauza competitionala cand Cetatea a disparut, Rapidul Itcani (cum o alinta suporterii ) a tremurat si ea de frica desfiintarii, din fericire pentru suporetrii suceveni si pentru competitie Rapid “Itcani” a supravietuit.

Meciul propriu zis se anunta interesant cele doua echipe nu au cunoscut gustul victoriei in acest retur , Fc Otelul 2 a castigat doar un pucnt, acasa cu Poli 2 Iasi si a pierdut surprinzator la colegii de la Fcm Dunarea 2. CFR-istii suceveni au pierdut ambele dispute din retur , primul meci din retur la Pascani iar al doilea acasa cu satelitul lanternei rosii din liga 1 Ceahlaul 2 Piatra Neamt.Cele doua echipe sunt in zona nisipurilor miscatoare a seriei , Fc Otelul 2 este pe locul 13 cu 21 de puncte, locul 13 este primul care duce in liga a 4a , CFR-istii din Suceava sunt pe  8 cu 24 de puncte.
Meciurile din liga a 3a  nu suscita intreres prea mare pentru suporterii galateni, asistenta de la meciurile din liga a 3a aproape ca o numeri pe degete .Pentru suceveni este cel  mai importtant meci ,site-urile de specialitate din Suceava ofera spatii largi meciurlor din liga a 3a ale CFR-isitilor, unii incearca chiar live-scor/text de la meci , o initiativa laudabila pentru liga a 3a.
sursa foto:stadiumromania.blogspot.com
Suporterii galateni pentru Vineri nu au deact un gand : Otelul bate pe Steaua  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal