Surpriza ! Dunarea 2-Otelul 2 ,1-0 !

4

Fcm Dunarea 2 Galati si Fc Otelul 2 Galati s-au chinuit astazi in etapa a 19 a ligii a 3a de fotbal sa ridice meciul in care jucau la statutul de derby al galatiului , dar nu au reusit . Pornita cu sansa a doua Fcm Dunarea 2 a reusit sa invinga Otelul 2 cu 1-0 .Disputat pe un teren mocirlos mai degraba noroi decat gazon , meciul a fost slab, cele doua echipe nu au putut sa se exprime tehnico tacitic probabil din cauza gazonului noroios si a temperaturii scazute deafara , la ora meciului erau 0 grade si ploua/ningea. Prima repriza nu a adus nimic notabil la cele doua porti , cele doua echipe multumindu-se sa se anihileze reciproc la mijlocul terenului .

Partea a doua nu difera mult de prima , cele doua echipe s-au alergat reciproc in noroiul de pe Dunarea. Golul dunarenilor a fost marcat in urma unui contraatac de Marius Neculai  , dupa ce Otelul 2 a ratat deschidera scorului , Carja a executat o lovitura libera portarul prinde in doi timpi isi lanseaza pe contraatac coechipierii si acestia inscriu . Dupa primirea golului Otelul 2 laearga dupa egalare , Nicolici are cateva situatii bune de a marca dar la fel ca in meciul precedent nu inscrie. Finalul meciului il gaseste pe portarul oaspetilor , Abraham in careul advers , Otelul 2 beneficiaza de un corner mingea ajunge la Abraham dar acesta greseste tinta si Dunarea 2 castiga al patrulea meci in acest sezon. 

Pentru Fc Otelul 2 au jucat si Marian Carja, Gabriel Siminic si Stevo Nicolici jucatorii cu pretentii de liga 1 care astazi nu au reusit sa faca mare lucru cu o echipa de pe locul 15 din liga a 3 a .  Dupa aceasta victorie Fcm Dunarea 2 acumuleaza 14 puncte si urca o treapta in clasament pana pe locul 15 si spera sa evite retrogradarea in liga a 4 a Galati , in timp ce Fc Otelul 2 ramane cu 21 de puncte si coboara pe locul 13 !

Celalata echipa de liga a 3a din Galati , Politehnica a terminat la egalitate 0-0 meciul cu CSM Focsani . Meciul dintre Politehnica si CSM Focsani s-a jucat de la aceiasi ora cu Dunarea 2-Otelul 2.  
  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal