Liga a IVa Galati:Avantul Vanatori campioana judetului !

92
Liga a IV a Galati si-a desfasurat duminica ultima etapa din sezonul 2009 – 2010, cea de a XXII-a etapă. Deja campioana de cateva etape Avantul Vanatori a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din ultima etapa de la Hanu Conachi, cu Unirea. Derby-ul pentru locul doi s-a desfasurat la Sendreni intre Foresta din localitate si Fulgerul Smulti, meciul dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate 1-1, iar Foresta Sendreni termina pe locul 2.

La Tecuci, Sporting a castigat 3-0 la masa verde meciul cu As Vointa Sivita, oaspetii nu s-au prezentat la meci. Lanterna rosie Unirea Branistea a invins in deplasare Gloria Ivesti cu 9-0!, iar Muncitorul Ghidigeni a trecut de Frontiera Galati 4-1. 

Campioana judetului Galati, Avantul Vanatori merge la barajul de promovare in liga a III-a acolo unde va intalni campioana judetului Constanta (cel mai probabil GSIB Mangalia), meciul se va juca marti, 15 mai, de la ora 17.30, pe teren neutru, la Tulcea. Ultimele locuri care duc in liga a Va Galati sunt ocupate de: Frontiera Galati locul 10, Metalul Toflea locul 11 si Unirea Bransitea locul 12. Din sezonul viitor in liga a IVa va activa si Fcm Dunarea II Galati care a retrogradat dupa numai un sezon din liga a III-a.

In competitia destinata juniorilor campioni au iesit Gloria Ivesti care va participa la turneul final rezervat campioanelor judetene la nivelul juniorilor.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal