FOTBAL:Politehnica a pierdut la Bacau.Sport Club Bacau-Politehnica 1-0(0-0)

3
Alt adversar, acelaşi joc. Acelaşi minut, alt marcator. Şi peste toţi, Stamate. Fundaşul central al gălăţenilor a fost luat în colimator de propriul antrenor, care a stat cu gura pe el tot meciul. Şi de bine ce l-a pisat, Stamate a comis-o, golul fiind înscris tocmai de omul pe care îl avea în marcaj.
Jocul de vineri, de pe “Letea”, a semănat ca două picături de apă cu cel din urmă cu două săptămâni, când în “Groapă” a evoluat FCM Oneşti. Gălăţenii au venit decişi să scoată un punct, apărându-se cu îndârjire, condiţii în care echipa băcăuană a avut mari probleme în a găsi drumul spre poarta adversă. În asemenea condiţii, golul din minutul 81 a venit ca o mană cerească: Dobârceanu a centrat din corner, iar Ungureanu a deviat balonul în poartă din careul mic. Oaspeţii s-au trezit că ar vrea să şi atace pe final, au făcut-o şi cu portarul în careul advers, însă cele trei puncte au intrat pe merit în contul gazdelor.
S.C. BACĂU: Satco – Răduţoiu, Matei, Adăscăliţei, Dobârceanu – Doicaru (32 Petrea), Bamba – Vasiliu, Ungureanu (85 Dediu), Milovanovic (46 Pricop) – Drăgan (90+2 Geamăn). Antrenor: Ciprian Panait.
POLI GALAŢI: Stoica – Radu, Feraru, Stamate, Racoviţă – Hristian, Coman, (83 Serian), Grozea (75 Chiriac), Munteanu, Cristian (46 Crăciun) – Donose (42 Agbleta). Antrenor: Damian Băncilă.
Iar la final, un proverb pentru personajul cu replici deocheate la adresa arbitrei asistente Elena Munteanu şi care-şi dădea cu părerea despre starea de spirit a ziariştilor prezenţi la meci: “Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia”.
Text si foto:Costin Alexandrescu,BacaulSportiv

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal