HOCHEI:Interviu cu Juraj Zemko

23

Liderul marcatorilor de la Csm Dunarea slovacul Juraj Zemko ne-a acordat un scurt interviu pe care va invitam sa il cititi in randurile de mai jos.

SpGl:Cum ai ajuns la Dunarea Galati ?
Juraj Zemko:A fost ca un mic miracol sa zicemn asa,am avut posibilitatea de a juca la un alt club dar nu s-a concretizat nimic,iar intr-o zi directorul general de la Dulka Trencin(fosta echipa) mi-a spus ca un manager din Romania a venit in Slovacia pentru a gasi jucatori.Managerul a venit ma vazut si in cateva momente s-a rezolvat,totul datorita domnului Ionel Corcioava

SpGl:Cum ti se pare nivelul valoric al campionatului de hochei (Liga Nationala de Hochei) din România ?

Juraj Zemko:In liga de hochei din Romanai exista jucatori buni in special cei mai in varsta,cei tineri nu sunt rai dar trebuie sa lucreze din greu pentru a ajunge la cel mai inalt nivel profesional.Daca ar fi sa comparam nivelul campionatului el este asemanator cu cel din ligile inferioare din Slovacia dai in nici un caz cu Extraliga(prima liga din Slovacia)
SpGl:Fiind cel mai bun marcator al echipei(49 de puncte,28 de goluri,21 de pase)cat timp te mai vedem pe la Galati,cat mai ai contract cu Dunarea Galatri ?
Juraj Zemko:Sunt foarte mandru sa joc hochei în Galaţi si una din dorintele mele este de a aduce mai multi oameni la patinoar,încerc sa fac cat mai multe pentru echipa,despre contract am semnat pe un an cu clubul Dunarea,cu posibilitatea de a prelungi pe inca un an.
SpGl:Cum este partinoarul si cum sunt conditiile de la Galati ?
Juraj Zemko:Condiţiile nu sunt asa de rele,dar toata lumea din cadrul clubului si de la patinoar trebuie să lucreze pentru a obtine imbunatatirea conditiilor de la patinoar si nu numai.In special eu simt lipsa unei camere de reabilitare si relaxare a jucatorilor acest lucru este foarte important pentru jucatori.Despre patinoar cred ca este vechi dar inca atractiv.
SpGl:Ce iti place si ce nu iti place la orasul Galati ?
Juraj Zemko:Imi place foarte mult faleza Dunarii care este foarte frumoasa,Galati este un oras frumos.Ce nu imi place la orasul Galati este traficul si soferii de taxi.
SpGl:Care este cel mai bun prieten dintre romanii de la Dunarea ?
Juraj Zemko:Catalin Geru si Radu Viorel sunt cei mai buni prieteni si cei mai buni jucatori de la Dunarea.
SpGl:Cum ti-se pare publicul care vine la hochei la Galati ?
Juraj Zemko:Datorita jucatorilor slovaci dar si restului jucatorilor acum echipa joca foarte bine.Sper ca publicul sa vina in numar mult mai mare la patinoar.Nici acum nu stam prost cu spectatorii,dar imi place sa joc cu multi spectatori in patinoar.
SpGl:Care a fost cel mai greu adversar intalnit in acest sezon(jucator,echipa)
Juraj Zemko:Cea mai buna echipa intalnita a fost Sport Club Miercurea Ciuc,dupa care urmeaza Fenestela Brasov,echipe care au multi jucatori buni.Cel mai dificil jucator a fost slovacul Ladislav Sikorcin de la Mirecurea Ciuc care este si prietenul meu.
SpGl:Dunarea a baut Miercurea Ciuc dupa aproape 30 de ani ….
Juraj Zemko:Da a fost un joc fantastic si am fost foarte fericit ca am batut Sport Club Mirecurea Ciuc.

SpGl:Te uiti la fotbalul romanesc,ai auzit de Fc Otelul ?

Juraj Zemko:Ma uit si la fotbalul romanesc dar foarte putin,fotbalul romanesc este valoros,da stiu de Otelul sunt pe primul loc in campionat si le doresc sa castige campionatul.
SpGl:Pe ce loc zici ca va termina Dunarea acest sezon ?

Juraj Zemko:Cred ca pe locul 3…
SpGl:Ar fi foarte bine pentru hocheiul galatean
Juraj Zemko:Sper sa terminam pe locul 3 si eu impreuna cu restul echipei sa jucam cat mai bine sa ridicam hocheiul din Galati.
SpGl:In final un mesaj pentru suporterii echipei ?

Juraj Zemko:Vreau sa le multumesc pentru sprijinul acordat,este placerea mea de a juca pentru ei si sper ca vor continua sa ne sprijine in continuare tot sezonul.foto:arhiva Juraj Zemko
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal