FOTBAL:Astazi se joaca sferturile din Cupa Romaniei faza judeteana Galati

29
In “derby-ul” sferturilor Cupe Romaniei,faza judeteana Galati,Sporting Tecuci a trecut de Frontiera Galati cu 5-3 la pauza 1-0. Gloria Ivesti s-a calificat si ea ami departe dupa ce a invins Avantul Matca cu 2-1.
Asociatia Judeteana de Fotbal Galati organizeaza maine (duminica 19 iunie) meciurile din sferturile de finala(turul IV) din Cupa Romaniei faza judeteana Galati.Se vor disputa astazi meciurile:
Siretul PiscuForesta Sendreni:echipa din Piscu (liga a Va) este una din surprizele acestei editii a cupei dupa ce a eliminat doua echipe de liga a IVa,Unirea Branistea si Unirea Hanu Conachi,va intalni in sferturi echipa care  a terminat liga a IVa pe locul 5.
Avantul Matca-Gloria Ivesti: o alta surpriza a acestei editii a cupei,echipa de liga a Va ,Avantul Matca se va duela in sferturile cupei cu Cs Gloria Ivesti,club care se remarca prin evolutiile echipei de juniori (campioana judetului la juniori).Echipa de seniori din Ivesti a terminat liga a IVa pe locul 9 departe de performanta juniorilor.
Bujorii Targu BujorAvantul Vanatori:detinatoarea trofeului si vicecampioana judetului Avantul Vantori,are o misiune facila la prima vedere in aceasta faza a cupei,Bujorii au terminat liga a IVa pe locul 10.
Sporting TecuciFrontiera Galati:este considerat derby-ul sferturilor pentru ca se intalnesc locul 3 din liga a IVa Frontiera si locul 7 Sporting Tecuci.
Echipele care vor castiga meciurile din sferturi vor juca in semifinale dupa cum urmeaza:castigatoarea dintre Siretul Piscu si Foresta Sendreni va juca in semifinale cu castigatoarea dintre Avantul Matca si Gloria Ivesti,iar invingatoarea dintre Bujorii Targu Bujor si Avantul Vanatori va juca in semifinae cu castigatoarea dintre Sporting Tecuci si Frontiera Galati.Jocurile din semifinale se vor juca pe 26 iunie iar finala cupei faza judeteana se va juca pe 3 iulie la Smulti.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal