Anul sportiv 2011 in imagini

12
Anul sportiv 2011 a fost unul de exceptie pentru echipele galatene,Fc Otelul a castigat liga I si Super Cupa Romaniei,United a devenit vicecampioana Romaniei si a disputat finala cupei,Hc Otelul a jucat finala cupei iar echipele de volei ale Csu Galati au promovat in prima liga s.a.
Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Universitar Galati a promovat in divizia A1,dar din motive financiare locul a fost cedat.
Handbalistele de la Otelul Galati au atins apogeul in anul ce a trecut
in finala Cupei Romaniei unde au obtinut biletele pentru Europa.
 Anul ce a trecut a fost cel mai bun din istoria clubului de futsal United Galati,trupa pregatita de David Asandei a disputat atat finala cupei cat si a campioantului.
 Si rugbistii s-au facut remarcati in 2011(Rcm Galati),ei au ajuns pana  in optimile Cupei Romaniei si au adus la Galati o echipa de Super Liga (Csm Bucuresti).
In 2011 orasul nostru a revenit pe prima scena a voleiului masculin Csu Galati reusind promovarea in A1 in urma turneului de la Galati.
Si hocheiul a fost la inaltime in 2011 Geru si compania au obtinut in anul ce a trecut locul 3 in Cupa Romaniei 2011 de la Brasov.
Desi nu au excelat in liga a IIa fotbalistii de la Fcm Dunarea au atins apogeul in 2011 in Cupa Romaniei unde au ajuns pana in faza optimilor dupa ce au eliminat in 16-imi echipa de liga 1 Sportul Srudentesc.
 Nu puteam sa incheiem acesta scurta insiruire de preformante fara a aminti de supercampionii de la Fc Otelul.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal