FUTSAL: United a pierdut medaliile de bronz pe final

4

Fotbaliștii de la United au pierdut prima finala din cele două pe care le are de disputat în acest final de sezon. Gălățenii au cedat 5-6 jocul cu ACS Odorheiu Secuiesc, după ce la pauză vicecampionii ediției trecute conduceau cu 4-3. Jocul a început cum nu se poate mai rău pentru gălățeni, cu trei goluri primite în primele patru minute ale jocului (două goluri primite chiar în primul minut).

Între cele trei goluri ale celor de la Odorhei, United reușește să înscrie un gol prin Marius Grecu. În minutul 11 la scorul 3-1 pentru Odorhei, antrenorul David Asandei solicită time-out, o decizie ce avea să se dovedească a fi inspirată până la pauză elevii săi zburdă pe teren, în primă fază egalează prin Ovidiu Tudose ( min 14, 3-2) și Emanoil Dodan  (min 14, 3-3), apoi preiau conducerea prin golul căpitanului Marius Grecu  (min 19, 4-3). La pauză United conducea cu 4-3 și medaliile de bronz erau tot mai aproape de Galaăți. După pauză primii care marchează sunt tot dunărenii prin Catalin Ivan (min 22, 5-3). Cu un deficit de două goluri cei de la ACS Odorheiu Secuiesc scot portarul iar în minutul 23 reduc din handicap (5-4). Pe final de meci United se retrage și încearcă să lovească pe contraatac, ACS-ul mută jocul în terenul  gălățean, Petrosor Tonita face minuni în poartă dar cum minunile nu țin prea mult, ACS-ul înscrie două goluri (min 37, 5-5, min 39-5-6) decisive pentru a hotărâ soarta ultimului loc al podiumului din acest sezon. Finala mică de astăzi este cea de a doua pierdută de United, în palmaresul clubului
gălăţean mai figurează o finală mică pierdută 2-6 cu Concordia Chiajna. Lotul cu care United a intrat în careul de ași a ligii I de futsal: Petrișor Toniță, Alexandru Tănăsilă, Daniel Popleacă, Marius Grecu, Ovidiu Tudose, Andrei Apostol, George Buleandră, Cătălin Ivan, Emanuel Moldoveanu, Emanoil Dodan, Alin Ilie, Ovidiu Lupu, Mihăiţă Bâgu, Viorel Cojoc, Vlad Iancu, Cosmin Gherman, Emil Burcăcel și Bogdan Dima. Antrenor: David Asandei. Pentru United urmează cea de a doua finală a sezonului, finala cupei,  luni 11 iunie, de la ora 19.45, în sala “Polivalentă” din Iaşi cu  City’us Târgu Mureş.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal