FOTBAL: Debut șchiop pentru FCM Dunărea

4
FCM Dunărea a  început noul sezon de liga a II-a, la fel cum l-a terminat pe precedentul, cu o înfrângere. Dacă în finalul sezonului trecut FCM Dunărea, a pierdut 0-3 jocurile cu CSM Iași sau FCM Bacău, astăzi dunărenii au cedat cu “numai” 2-0,  în fața celor de la CS Otopeni. Meciul și sezonul a fost început de dunăreni de la 0-1,  în minutul 2,  în urma duelului dintre portarul gălățean Măstăcan și atacantul ilfovean Pălimaru, arbitrul constănțean Dragoș Teodor, acordă lovitură de la 11 metri. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Manea. Câteva minute mai târziu, trupa pregătită de Ion Vioel și-a dublat avantajul prin Pălimaru.
 În partea a doua a jocului, cu un avantaj de două goluri pe tabelă, echipa din Otopeni  începe să tragă de timp, tertip ce i-a costat pe băieții lui Ion Viorel, o eliminare,  în minutul 55, Bradu primește al doilea cartonaș galben ( în minutul 32 a primit primul avertisment), după ce a degajat în tribune mingea aflată afară din joc. Chiar  și cu un om în plus FCM Dunărea, se apropie greu de poarta celor din Otopeni, cel mai aproape a fost Chriac în minutul 64. În minutul 78, Enache este faultat în careu dar arbitrul nu repetă decizia din minutul 2. 

Înfrângerea de astăzi a FCM Dunărea, este cea de a cincea consecutivă, după cele 4 înfrângeri fin finalul sezonului trecut și cea din cupă cu SC Bacău. În etapa a II-a, FCM Dunărea va juca pe terenul celor de la Delta Tulcea, sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 11.00. 
  
FCM Dunărea: Măstăcan, Cristescu, Căldăraru, Ghiocel, L. Radu, Chiriac, Cucu, Iancu, Enache, Cristea, Ginghină. Antrenor: Eugen Baştină.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal