FUTSAL: Ionescu, mai “Smart” decât United

3
United a pierdut primul meci de pe teren propriu din acest sezon, 4-8 la pauză 2-2 cu Smart Ionescu București. Deși proporțiile scorului arată superioritate evidentă pentru Smart Ionescu, pe teren lucrurile nu au stat chiar așa. Jocul a fost echilibrat până la jumătatea reprizei secunde când United a cedat inițiativa iar cei de la Smart au părut că s-au distrat pe teren profitând și de apatia pe faza de apărare a gălățenilor. 
Primii au marcat gălățenii în minutul 9 prin George Buleandră, egalarea a venit rapid în minutul 13 prin Cârstea. Cu 5 minute înainte de final autorul golului gălățean Buleandră, ratează o ocazie imensă de a înscrie, singur cu poarta goală dă cu stângul în dreptul, pe contră bucureștenii  înscriu pentru 2-1. Până la finalul primei părți căpitanul gălățean Mihăiță Bâgu restabilește egalitate. 

Și in actul secund primii marchează gălățenii, prin Emilian Moldoveanu, care profită de respingerea greșită a portarului ieșit  în întâmpinare și înscrie în poarta goală. La jumătatea reprizei secunde oaspeții egalează în urma unei lovituri de la 10 metri, acordată după 6 greșeli ale gălățenilor. Pe fondul apatiei defensive a gazdelor cei de la Smart se distanțează la 3-5, scor la care antrenorul gazdelor David Asandei, îl scoate din poartă  pe Petrișor Tonița și îl introduce pe Moldoveanu pentru a crea superioritate pe faza de atac. Tactica aleasă nu a dat roade astăzi cei de la Smart reușind să înscrie de două ori una din reușite a fost chiar din propriul teren. Pe final de meci United înscrie golul de onoare al reprizei prin Andrei Apostol. 
După două etape din liga I United este pe locul 5 în clasament cu 3 puncte, 12 goluyri marcate-14 încasate. În etapa a III-a, United stă iar în etapa a IV-a, gălățenii vor juca pe terenul celor de la Progresul Focșani.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal