RUGBY: CS Năvodari-RCM Galați, meciul sezonului pentru gălăţeni

5
 După eliminarea din Cupa României și ratarea podiumului în divizia A de rugby  în 7, rugbiștii de la  RCM Galați mai au de susținut în acest final de sezon, ultimele meciuri din divizia A de rugby  în 15. Sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 12.00,  stadionul “Legmas” din Năvodari, va găzdui, cel mai important meci al seriei Est din divizia A, între CS  Năvodari și RCM Galați, partidă în care se va decide echipa care va câștiga seria și va juca în play-off, pentru promovarea în Divizia Națională de Seniori. 
Înaintea jocului de sâmbătă, CS Năvodari conduce seria Est cu 18 pucnte, esaveraj: 170 puncte marcate-177  încasate, urmată de RCM Galați cu 14 puncte, esaveraj: 180-148, 6 puncte bonus, iar locul 3 este ocupat de CSR Callatis Mangalia cu 13 puncte. În acest sezon, RCM  Galați și CS Năvodari, s-au întâlnit de 3 ori, gălățenii au câștigat un meci (50-17) și au pierdut două (30-36 și 17-20). Meciul de la  Năvodari, este ultima deplasare pentru RCM Galați în sezonul regulat, ultimul meci pe teren propriu  în sezonul regulat, RCM Galați, îl va juca sâmbătă, 15 septembrie, cu cealaltă echipă din serie, CSR Callatis Mangalia. 

 După faza de
calificare (sezonul regulat), echipele din divizia A vor juca în play-off/play-out, dupa sistemul,
locurile 1 din cele trei grupe (Est, Centru, Vest) vor juca fiecare cu fiecare, tur-retur,
pentru ocuparea locurilor 1-3, locurile 2 din fiecare grupă vor juca
dupa acelasi sistem pentru ocuparea locurilor 4-6, locurile 3 din
fiecare grupă vor juca dupa acelasi sistem pentru ocuparea locurilor
7-9, ultima clasată din grupa Centru, dupa calificari Play Off – Play
Out va ocupa automat locul 10. Campioana si vicecampioana diviziei A,
vor promova in Divizia Națională de Seniori pentru sezonul 2013. Jocurile din play-off vor debuta sâmbătă, 29 septembrie și se vor termina sâmbătă, 3 noiembrie. Pentru play-off s-au calificat deja, de pe primul loc, din celelalte două seri, Olimpia București și CFR Brașov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal