RUGBY: RCM Galați, părăsește cupa

20

Fără victorie în 2012, CSM Bucovina Suceava, a găsit prelijul perfect să obțină primul succes în acest sezon,  în Cupa României, pe terenul RCM Galați (vedre-negru). Trupa gălățeană nu a mai reușit să producă surpriza de sezonul trecut și părăsește cupa din primul tur, după înfrângerea 15-41, la pauză 10-36, cu cea mai slabă echipă din Divizia Națională de Seniori,  CSM Bucovina Suceava.

 Meciul a început furtunos cu gălățeanii în atac, aceștia reușind să culce primii balonul în terenul de țintă advers, la prima acțiune ofensivă a meciului. Replica sucevenilor nu s-a lăsat prea mult așteptată, aceștia au marcat imediat după repunerea balonului, la prima acțiune ofensivă a lor. După marcarea primelor puncte, sucevenii mai culcă balonul de 4 ori în terenul de țintă al gălățenilor. Pe final de repriză RCM Galați, revine la joc și stabilește scorul pauzei (10-36), printr-un eseu netransformat.

Partea a doua nu este la fel de spectaculoasă ca prima, s-au marcat doar două încercări, la fel ca în prima repriză, primii au marcat gălățenii, nici cea de a treia  încercare nu a fost transormată, cei doi transformerii  gălățenii nefiind în “picior” astăzi. Pe final de meci echipa din Suceava, închide tabela cu o incercare netransformată. În repriza a doua gălățenii au beneficiat de o eliminare în tabăra adversă, 10 minute de superioritate numerică,  nefructificate. Pentru RCM Galați urmează meciurile din divizia A, primul sâmbătă, 8 septembrie, pe terenul liderului seriei CS Năvodari, partidă care va decide câștigătoarea seriei Est, iar cel de al doilea, sâmbătă, 15 septembrie, pe teren propriu cu CSR Callatis Mangalia.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal