FOTBAL: FC Oţelul, lider fără înfrângere la juniori A şi B

5
În campionatul naţional al juniorilor A şi B ( seria a-III-a) s-a ajuns la jumătatea turului. În week-end s-au dispuitat meciurile etapei a-VIII-a, etapă care a programat şi un preambul al “unicului derby” dintre FC Oţelul  şi CF Brăila la nivelul juniorilor A şi B. Ambele jocuri disputate pe stadionul din staţiunea brăileană Lacu Sărat au fost câştigate de gălăţeni, la juniori A, FC Oţelul a învins cu 5-1, iar la juniori B, gălăţenii au învins cu 9-1. La jumătatea turuului campionatului  juniorilor A şi B, FC Oţelul este lider fără înfrângere, la juniori A (antrenor Ion Basalîc), FC Oţelul conduce cu 24 de puncte (8 vicotrii), golavreaj 28 goluri maracte-3  încasate, iar la juniori B (antrenor Cezar Angelescu), FC Oţelul conduce cu 22 de puncte ( 7 victorii şi un meci egal).   

În serie cu FC Oţelul mai activează alte două echipe din Galaţi, FCM Dunărea şi Liceul cu Program Sportiv Galaţi,  în etapa a-VIII-a, FCM Dunărea a învins cu 4-0 (juniori A) şi 5-0 (juniori B) Săgeta Năvodari iar LPS Galaţi a pierdut pe teren prorpiu (juniori A) cu 1-0 şi a câştigat cu 4-1( juniori B) meciurile cu Delta Tulcea. În clasamentul juniorilor A, FCM  Dunărea ocupă locul 7 cu 12 puncte iar LPS locul 11 cu 0 puncte, la juniori B, FCM  Dunărea este pe locul 9 cu 6 puncte iar LPS locul 5 cu 17 puncte. 
Duminică, 4 noiembrie, este programată etapa a-IX-a, FC Oţelul va juca pe teren propriu ( stadionul Siderurgistul) cu Rapid Bucureşti, FCM Dunărea va juca pe terenul celor de la Delta Tulcea iar LPS se va deplasa la Otopeni. Meciurile juniorilor A vor începe de la ora 12:00 iar juniorii B  vor juca de la ora 14:00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal