FUTSAL: A doua victorie pentru United, 5-1 cu ACS Odorheiu Secuiesc

3

Dupa doua infrangeri consecutive, lucru neobisnuit pentru ei, fotbalistii de la United au obtinut al doilea succes in actualul sezon de liga I, 5-1 la pauza 2-0, pe teren propriu cu unul din liderii ligii, ACS Odorheiu Secuiesc. United incepe meciul tare face un pressing ucigator in jumatatea adversarilor, iar in minutul 9 al primei parti deschide scorul prin Emanuel Moldoveanu. Nici dupa marcarea golului galatenii nu reduc presiunea la poarta celor de la Odorhei, iar pe la jumatatea reprizei Andrei Apostol dubleaza avantajul dupa o actiune personala de tota frumusetea. Odorheiul ajunge destul de greu la poarta galateana, iar cand o  face Petrisor Tonita este la post, salvand doua situatii bune de a marca ale celor de la Odorhei.

Partea a doua incepe cu Odorheiul alergand dupa egalare, galatenii se apara excelent, pe contra obtin o lovitura libera, George Buleandra gaseste o bresa intre portar si unul dintre jucatorii din zid si duce scorul la 3-0. Catalin Curteanu majoreaza diferenta la 4-0, in urma unei alte actiuni pe cont propriu a galatenilor. Golul de onoare al harghitenilor a fost marcat in urma unei erori a portarului Petrisor Tonita. La scorul  4-1 Odorheiul scoate portarul si introduce un jucator  pentru a crea superioritate pe faza de atac, initiativa ce avea sa fie taxata de capitanul Mihaita Bagu, cu un gol de la mare distanta, din propria jumatate de teren. 
Victoria din meciul cu Odorheiul este cea de a doua pentru echipa pregatita de David Asandei, dupa 4 jocuri United acumuleaza 6 puncte si depaseste in clasament (locul 6) adversara din etapa a VI-a, CFF Clujana Cluj Napoca, echipa cu care se va duela duminica, 21 octombrie, de la ora 15:30, la Cluj Napoca.    
 United: Tonita, Bagu, Apostol, Moldoveanu, Ivan, Popliaca, Curteanu,  Buleandra, Tudose. Antrenor: David Asandei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal