FUTSAL: United intră în careul de aşi după 5-0 cu Dava Deva

12

United continuă seria evoluţiilor bune, după un start de sezon ezitant. În etapa a-VII-a, trupa pregătită de David Asandei a trecut la pas de penultima clasată Dava Deva cu 5-0 la pauză 4-0. Jocul de sâmbătă a fost total la discreţia gălăţenilor care pe lângă cele 5 goluri au mai ratat situaţii de marca cel puţin pentru a dubla avantajul de pe tabelă de la final. Primul gol a venit destul de târziu pe la jumătatea primei părţi şi a fost marcat de George Bulendră, după ce Ovidiu Lupu a tirmis mingea  în bară. Golul doi a fost marcat după acelaşi scenariu, dar cu alţi protagonişti, Cătălin Curtean sutează  în bară iar Andrei Apostol aflat  în gurpa porţii  înscrie. Până la pauză United mai  înscrie de două ori, ambele goluri au fost marcate de Emanuel Moldoveanu. 

În partea a doua  gălăţenii nu mai sunt aşa eficienţi ca în prima parte, înscriu o singură dată prin Cătălin Ivan şi ratează de mai multe ori. În ultimele 5 minute ale jocului antrenorul David Asandei îl introduce în poartă pe tânărul Bogdan Salichi dar şi pe Viorel Cojoc revenit după o accidentare.
United: Toniţa (5 intervenţii), Salichi (1 intervenţie), Bâgu (căpitan), Apostol, Ivan, Moldoveanu, Cojoc, Dodan, Curteanu, Ilie, Lupu, Popliacă, Tănasilă. 
Cu cele 3 puncte câştigate astăzi United intră în careul de aşi al ligii I, pe locul 4 cu 12 puncte, 37 goluri maracte-26 încasate, 6 jocuri. Etapa viitoare United va juca pe terenul celor de la Spicom Sfântu Gheorghe, marţi, 6 noiembrie, de la ora 18:00. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal