HOCHEI: Victorie dramatica pentru CSM Dunarea, 4-3 cu vicecampionii de la Corona Brasov

3
La prima apartitie pe teren propriu in noul sezon, hocheistii de la CSM Dunarea au produs din nou surpriza, dupa ce in urma cu doua sezoane in meciul de debut de acasa Dunarea invingea campioana Sport Club Miercurea Ciuc, de data aceasta cei invinsi au fost vicecampionii de la Corona Fenestela Brasov. Motivati la maximum de declaratia antrenorului brasovean de dupa meciul din tur (se poate citi aici ) incheiat 4-14, dunarenii s-au mobilizat exemplar si au obtinut prima victorie din confruntarile cu echipa din Brasov. 
Prima parte a meciului a fost echilibrata si linistita fara eliminari sau goluri. Cele doua echipe au bombardat portile adverse cu suturi din toate pozitiile dar cei doi portari s-au aflat la post. Monotonia primei parti a continuat si in partea a doua pana la jumatatea actului secund cand Maris Marcus este eliminat si meciul dinamitat. Brasoveanii fixeaza echipa galateana in treimea proprie si incearca sa inscrie primul gol al jocului, dar cehul Radim Kristan intercepteaza pucul pleaca pe contraatac si inscrie. Cateva minute mai tarziu Dunarea dubleaza avantajul dupa un gol al lui Adam Vylcil. Putea fi chiar 3-0 dar golul inscris cu mana de Catalin Geru este anulat. Pe final de repriza Corona Brasov reduce din handicap. 
Desi ne asteptam ca in repriza a treia echipa din Brasov sa se arunce in atac asupra portii galatene, nu a fost asa, Dunarea a continuat sa fie la conducerea jocului si mai marcheaza o data prin Mircea Necula. Cu 7 minute inainte de finalul meciului brasovenii reduc din handicap prin golul lui Attila Boros iar la faza imediat urmatoare veteranul Catalin Geru reface avantajul de doua lungimi al galatenilor. Finalul este dramatic, cu 2 minute si 12 secunde inainte de final brasovenii inscriu pentru 4-3, Dunarea este penalizata cu doua eliminari, brasovenii scot portarul pentru a crea superioritate, incearca cu disperarea sa inscrie golul care sa impinga meciul in prelungiri dar apararea galateana in frunte cu Radu Viorel rezita eroic si Dunarea obtine un nou succes de prestigiu la debut pe teren propriu. Trebuie mentionat faptul ca vicecampionii au jucat fara jucatorii straini.
Miercuri, de la ora 13:00, cele doua echipe se vor intalni din nou de data acesta meciul conteaza pentru prima etapa din Cupa Romaniei.            
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal