FOTBAL: Final de tur in liga a-V-a Galati

4
In liga a-V-a (Campionatul Judetean de Seniori) s-au disputat la finalul saptamanii trecute meciurile din etapa a-IX-a, ultima a turului. In prima serie pentru primul loc se lupta 3 echipe, primul loc este impartit de Vointa Cismele si Agrojor Jorasti, ambele cu cate 21 de puncte, iar locul 3 este ocupat de Flacara Pechea cu 18 puncte. In ultima etapa a turului Vointa Cismele a inregistrat primul esec,1-2 pe teren propriu cu principala adversara la primul loc Agrojor Jorasti. Celelalte rezultate din ultima etapa a turului au fost: Petrolul Schela-Malina Smardan 3-1, AS Cuca Prutul Vladesti 1-1 si Flacara Pechea-Vointa Sivita 8-2.  
In seria a-II-a lupta este apriga, pentru primul loc se lupta 3 echipe, lider este Siretul Piscu cu 20 de puncte, locul secund este ocupat de Vointa Cudalbi cu 19 puncte iar ultima treapta a podiumului este ocupata de Inter Tudor Vladimierscu cu 18 puncte, ultimul loc in serie este ocupat de Soimii Fundeni cu 0 puncte si doar 4 goluri marcate-42 incasate. In ultima etapa din tur s-au inregistrat rezultatele: Siretul Piscu-Foresta Senderni 6-1, Avantul Valea Marului-Inter Tudor Vladimierscu 1-2, Vointa Cudalbi-Soimii Fundeni 7-1, Olimpia Barcea-Zorile Grivita 5-1 si Unirea Cosmesti-Recolta Munteani 1-1. 
Desi turul s-a terminat echipele din liga a-V-a nu vor lua pauza, la finalul saptamanii sambata, 11 noiembrie, echipele din Campionatul Judetean de Seniori vor juca meciurile din primul tur al Cupei Romaniei, faza judeteana Galati.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal