FOTBAL: Prima infrangere pentru juniorii A de la FC Otelul

3
Etapa nefasta pentru echipele de juniori de la FC Otelul, daca vineri echipa de liga a-III-a a pierdut primul meci din acest sezon, duminica juniorii A au pierdut si ei primul meci din acest sezon 1-2, pe teren propriu cu Rapid Bucuresti. Juniorii B ai FC Otelul au terminat la egalitate 1-1 tot pe teren propriu cu Rapid Bucuresti. Celelalte echipe galatene din seria a-III-a din campionatul national al juniorilor au avut mai mult succesc, LPS Galati a castigat cu 4-1 la juniori A si 10-2 la juniori B pe terenul celor de la CS Otopeni iar FCM Dunarea a terminat la egalitate 1-1 la juniori A si a castigat cu 4-1 la juniori B jocurile de la Delta Tulcea. 
In urma rezultatelor din etapa a-IX-a, FC Otelul se mentine pe primul loc in clasamentul juniorilor A seria a-III-a cu 24 de puncte din 9 jocuri (un joc mai mult decat echipa de pe locul 2 Viitorul Constanta 22 puncte), FCM Dunarea ocupa locul 7 cu 13 puncte din 9 jocuri iar LPS Galati ocupa locul 10 cu 3 puncte din 9 jucuri. Si in clasamentul juniorilor B, FC Otelul este lider cu 23 de puncte din 9 jocuri,in continuare fara infrangere, LPS Galati ocupa locul 4 cu 20 de puncte din 9 jocuri iar FCM Dunarea ocupa locul 8 cu 9 puncte din 9 jocuri. 
Etapa viitoare sunt programate derby-urile Viitorul Constanta -FC Otelul, celelalte doua echipe galatene vor juca pe teren propriu FCM Dunarea cu CS Otopeni iar LPS cu FC Steaua Bucuresti, duminica, 11 noiembrie, de la ora 12:00 juniorii A si de la ora 14:00 juniorii B.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal