FOTBAL: Sporting Liesti defileaza in liga a-IV-a

6
Campionii de la Spoting Liesti continua marsul triumfal in liga a-IV-a galateana, in etapa a-XIV-a Sporting a invins Bujorii Targu Bujor cu 10-0 chiar pe terenul Bujorilor. Tot in etapa din acest week-end s-a inregistrat un scor specific ligilor inferioare, Gloria Ivesti a trecut pe teren propriu de Juventus Toflea cu 12-1! Celelalte rezultate din etapa a-XIV-a sunt: Fulgerul Smulti-Avantul Draganesti 2-4, Sporting Tecuci-Victoria Independenta 2-0, Unirea Branistea-Avantul Vanatori 0-0, Avantul Matca-Muncitorul Ghidigeni 5-3 si Viitorul Costache Negri-Quantum Club Galati 2-2, Metalosport a stat in acesta etapa. 
In urma rezultatelor din etapa a-XIV-a Sporting Liesti se distanteaza la 6 puncte in fruntea clasamentului (39 puncte) cu o etapa inaintea derby-ului cu ocupanta locului secund Metalosport, cu un golaveraj impresionant 74 goluri marcate-14 incasate. Locul secund este ocupat de Metalosport cu 33 de puncte, golaveraj 51-12, locul 3 este ocupat de Unirea Branistea 29 puncte iar locul 4 este ocupat de Sporting Tecuci cu 22 de puncte. 
Etapa viitoare, ultima a turului, este programat derby-ul campionatului intre Spoting Liesti si Metalosport, celelalte jocuri ale etapei sunt: Quantum Club Galati-Avantul Matca, Muncitorul Ghidigeni-Unirea Branistea, Avantul Vanatori-Sporting Tecuci, Victoria Independenta-Gloria Ivesti, Juventus Toflea-Fulgerul Smulti si Avantul Draganesti-Bujorii Targu Bujor.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal