FOTBAL: Sporting Liesti si Metalosport se dueleaza de la distanta in liga a-IV-a

17
Cele doua echipe din fruntea ligii a-VI-a ce se dueleaza de la distanta pentru prima pozitie si-au spulberat adversarii din etapa a-XII-a. Daca sambata Metalosport a trecut pe teren propriu cu 10-1 de Bujorii Targu Bujor, duminica, Sporting Liesti a oferit replica, tot pe teren propriu invingand cu 8-1 Fulgerul Smulti. Celelalte rezultate din etapa a-XIII-a sunt: Muncitorul Ghidigeni-Viitorul Costache Negri 9-1, Avantul Draganesti-Gloria Ivesti 5-2, Victoria Independenta-Unirea Branistea 1-3 si Avantul Vanatori-Avantul Matca 4-0, Juventus Toflea-Spoting Tecuci 3-5, Quantum Club Galati a stat. 
Situatia in fruntea clasametului ramane neschimbata, Sporting Liesti conduce cu 36 de puncte, 12 jocuri, 12 victorii, golaveraj 64-14, Metalosport ramane pe locul 2 cu 33 de puncte, 13 jocuri, golaveraj 51-12, Unirea Branistea incheie podiumul cu 28 de puncte din 12 jocuri, golaveraj 31-12, iar  Sporting Tecuci urca pe locul 4 dupa victoria de la Tolfea cu 22 de puncte din 12 jocuri, golaveraj 32-31. 
In etapa a-XIV-a Sporting Liesti se poate distanta la 6 puncte de principala urmaritoare pentru ca Metalosport sta iar Sporting se va deplasa pe terenul celor de la Bujorii Targu Bujor. Celelalte jocuri ale etapei sunt: Fulgerul Smulti-Avantul Draganesti, Gloria Ivesti-Juventus Toflea, Sporting Tecuci-Vicotira Independenta, Avantul Matca-Muncitorul Ghidigeni si Viitorul Costache Negri-Quantum Club Galati.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal