FOTBAL: Victorie pentru satelit! Detalii despre evolutia jucatorilor

13

Otelul II a castigat meciul contra celor de la Ceahlaul II, scor 2-1 (1-1), in urma unei duble reusite de Lucian Murgoci, fotbalist aflat in angrenajul primei echipe. Galatenii au dominat jocul si puteau sa castige la o diferenta chiar mai confortabila, insa au fost din nou multe ratari.
OTELUL II:
Vlasie – Marus, Benga, Cojoc, Ciurea – Miron, Manea, Murgoci – Chipirliu, Tudorie, Gohoreanu. Antrenor: Damian Bancila. Au mai intrat: Adascalitei, Ousmane Gueye, Moglan si Lupu.

De la prima echipa au fost folositi pe post de fundasi centrali Alexandru Benga si Samoel Cojoc, ambii intampinand ceva probleme, cu interventii hazardate, in ciuda nivelului la care au evoluat.
Lucian Murgoci a fost folosit pe un post inedit, cel de mijlocas central-stanga in sistemul 4-3-3, dar solutia nascocita de antrenorul Damian Bancila s-a dovedit a fi castigatoare. Ambele goluri au fost marcate de Murgoci si a avut per total o evolutie foarte buna. In ultimele 30 de minute a evoluat pe postul sau obisnuit, cel de fundas stanga, achitandu-se foarte bine de sarcinile defensive.
Intrat deja in atentiile antrnorului primei echipe, atacantul Bogdan Chipirliu a avut o evolutie destul de buna, dar cu oscilatii destul de mari. A trecut de la driblinguri spectaculoase si chiar eficiente de multe ori, la ratari monumentale si intarzieri inexplicabile ale jocului. A incasat un cartonas galben din cauza protestelor si va lipsi in urmatorul joc al “satelitului” pentru cumulul de cartonase galbene.
Vazut ca viitor mare fotbalist, Alexandru Tudorie, cel care a ratat un transfer la AC Milan, a facut un joc destul de bun, fara a iesi foarte mult in evidenta. A jucat simplu de fiecare data, fara sa se complice, aceasta fiind de astfel si una din principalele sale calitati. A ratat o mare ocazie, lovitura cu capul din sase metri, putin pe langa poarta, faza la care a cerut si penalti, fiind bruscat de un adversar.
Remarcatul zilei a fost mijlocasul central Ionut Manea, cu calitati tehnice deosebite, cel care a purtat si banderola de capitan. Are viziune buna asupra jocului, a tratat de fiecare data corect fazele ofensive si s-a pozitionat inteligent la atacurile oaspetilor.
Vazut candva ca o solutie pentru prima echipa, fundasul dreapta Andrei Marus a avut o evolutie destul de modesta, iar pe partea cealalta, Robert Ciurea, revenit de la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, a fost putin cam crispat in joc.
Au continuat evolutiile bune de pana acum Auras Gohoreanu, un potential fotbalist in scurta vreme pentru prima echipa, mijlocasul central Andrei Miron, dar si portarul Alexandru Vlasie.
Din pacate, doi dintre fotbalistii care se spera ca vor ajunge in scurta vreme la prima echipa, Mihai Adascalitei si Ousmane Gueye, care au intrat pe parcurs, au dezamagit in evolutiile de astazi. De altfel, cei doi si-au pierdut locurile de titulari chiar si de la echipa a doua. Adascalitei este un fotbalist foarte talentat adus la Otelul in urma cu doua sezoane si a efectuat deja antrenamente si cu echipa mare.
Au intrat pe teren alti doi jucatori cu potential pentru viitor, fundasul Robert Molgan (convocat in mod regulat la echipa nationala U17) si atacantul Stefan Lupu. Amandoi au prins putine minute, Moglan a intrat pe post de mijlocas central, iar Lupu ca mijlocas dreapta.
Antrenorul Damian Bancila si-a mai trecut in cont o victorie si chiar daca a parut o echipa modesta la prima vedere, Ceahlaul II s-a dovedit a fi un adversar darz, capabil sa puna probleme. De mentionat ca la nemteni au evolut si fotbalisti de la prima echipa: Tepes, Druga, Marc sau Pavel.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal