HOCHEI: Gladiatorii s-au calificat în Superliga, Piranha merg la baraj

40

La finalul saptamanii trecute patinoaul Dunarea din orasul nostru  a gazduit cel de al doilea turneu regional din campionatul national U 14. Cele doua echipe galatene care au participat la turneu au obtinut rezultate bune, Gladiators (amntrenor Cristi Munteanu) s-a calificat in Superliga (acesta este a doua calificare in Superliga pentru gladiatori dupa ce sezonul trecut au evoluat in Superliga U 12) iar Piranha (antrenor Ion Berdila) va juca baraj pentru calificarea in Superliga. Dunarea Gladiators a castigat 3 meciuri (9-1 cu Triunf Bucuresti, 15-4 cu Ice Magic Buzau si 6-3 cu Dunarea Piranha) si au pierdut unul 3-4 cu Steaua Rangers. Dunarea Piranha a castigat 2 meciuri (12-1 cu Ice Magic Buzau, 8-3 cu Triumf Bucuresti) si a pierdut 2 (3-4 cu Gladiators si 5-6 cu Steaua Bucuresti). 
Dunarea Gladiators termina faza regionala pe locul 2 si merge direct in Superliga iar Piranha a terminat pe 3 si va juca turneu de baraj. La turneul de baraj Piranha lui Ion Berdila se vor duela cu alte 3 echipe pentru ultimele doua locuri in Superliga. Alaturi de Dunarea Piranha la baraj mai participa: CSS Gheorgheni, Bikak Targu Secuiesc si Triumf Bucuresti. Barajul se va disputa in perioada 7-9 decembrie la Brasov, iar Piranha va evolua dupa urmatorul program: 7 decembrie vs. Bikak Targu Secuiesc, 8 decembrie vs. Triumf Bucuresti, 9 decembrie vs. CSS Gheorgheni. 
Superliga U 14 se va desfasura in 3 turnee, alaturi de Gladiators in Superliga s-au calificat: CSS Miercurea Ciuc, HSC Miercurea Ciuc si Steaua Bucuresti. Primul turneu se va disputa in perioada 4-6 ianuarie 2013.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal