HOCHEI: O noua victorie la scor pentru Dunarea, 10-1 cu CS Scolar Miercurea Ciuc

7
Dupa victoria 10-1(4-1, 3-0, 3-0) de miercuri din cupa cu Sportul, hocheistii de la CSM Dunarea au repetat meciul bun din capitala si au castigat si cel de al treilea joc al satpamanii cu acelasi scor 10-1 de data acesta pe teren propriu cu echipa Clubului Sportiv Scolar din Miercurea Ciuc. La fel ca in meciul de luni cu Progym Gheorgheni, Dunarea a inceput meciul tare si a deschis scorul rapid in minutul 7 dupa o faza lucarata de jucatorii cehi de la Dunarea, Radim Kristan scapa pe contraatac paseaza pana la Adam Vylicil acesta paseaza la Filip Randa. La jumatatea primei parti iese la rampa Ciprian Tapu, in minutul 10 primeste o pasa de la Catalin Geru, fenteaza doi adversari, se intoarce prin spatele portii harghitene si inscrie pentru 2-0. Pentru 3-0 a inscris tot Ciprian Tapu din pasa aceluiasi Catalin Geru in minutul 14, iar Istvan Veress (revenit la CSM Dunarea alaturi de Zoltan Szogyor) inscrie pentru 4-0 cu un sut direct de la linia albastra a treimii ciucanilor. Pe final de repriza cuplul Levente Elekes-Attila Tanko, fosti jucatori la Dunarea sezoanle trecute, reduc din handicap, Tanko paseaza iar Elekes marcheaza. 
Partea secunda incepe cu o serie de eliminari, golurile vin in partea a doua, mai intai Levente Elekes rateaza un sut de penalitate (Radu Viorel apara), iar la faza urmatoare Adam Vylicil inscrie pentru 5-1. In minutul 15 al partii secunde ciucanii inscriu in proprie poarta dar autorul golului este creditat Valentin Vlase, ultimul galatean care a atins pucul, iar in minutul 16, Partick Rosemberg inscrie pentru 7-1 cu un trasor de la linia albastra a harghitenilor. 
In repriza a treia Dunarea mai marcheaza de trei ori, ciucanii nu mai au puterea sa inscrie chiar daca in poarta locul lui Radu Viorel a fost luat de Lucian Hangan.  Partea a treia a inceput cu o eliminare pentru Dunarea, pentru a treia oara in acest joc dunarenii au fost sanctionati pentru prea multi oameni pe gheata. De marcat au facut-o Partick Rosemberg cu un sut din apropierea portii, Catalin Geru in dubla superioritate si Adam Vylicil asistat de Catalin Geru si Radim Kristan.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal