VOLEI: Victorie chinuita pentru CSU Galati, 3-1 cu Trotusul Onesti

31
Voleibalistele de la CSU Galati s-au impus greu in fata celor de Trotusul Onesti, cu 3-1 in prima etapa din returul diviziei A2. Meciul a fost inceput greoi de “studente”, Trotusul a condus ostilitatile la inceput (0-4), “studentele” au revenit dupa un time-out cerut de antrenoarea Ileana Berdila (2-5, 5-7), egaleaza 8-8, apoi preiau conducerea 19-16, pe final de set sunt eglate din nou 21-21, 23-23, finalul incendiar, Roxana Petre serveste direct afara, dar expreineta galatencelor isi spune cuvantul la ultimele dueluri din set si isi adjudeca primul partial. Actul secund este inceput mai bine de galatence la primul time-out tehnic conduceau cu 8-5, avantajul s-a marit pana la al doilea timp tehnic 16-10, iar pe final se impun nu fara emotii cu 25-19. Setul trei se disputa dupa aceleasi coordonate ca primul, “studentele” incep mai greu, (0-1, 7-5, 9-11), egaleaza la 11 preiau conducerea iar pe final se afla la egalitate 23-23 dar de data acesta balanta se inclina in favorea echipei din Onesti. Nici in setul 4 “studentele” nu au inceput mai bine, sunt conduse 2-4, 5-8, egaleaza la 13-13, se instaleaza la conducere 18-13, iar setul si meciul este incheiat de Ioana Stefu care a “pus” inteligent mingea in terenul advers la 24-20 apoi serveste puternic si incheie meciul.   
Victoria cu echipa din Onesti este cea de a parta pentru CSU Galaţi în acest sezon, din 8
jocuri, setaveraj 13-13, 12 puncte. Pentru “studenete” urmeaza jocul din etapa a doua a returului de pe terenul liderului seriei CS Rapid Bucuresti, sambata, 1 decembrie.
Pentru CSU Galati au evoluat astazi: Andrea Niculcea (Ioana Stefu), Ana Maria Berdila (capitan), Ioana Stoica, Roxana Petre, Oana Oprea (Bianca Rusu), Cristina Botezatu, Mihaela Brazdes-libero. Antrenor Ileana Berdila.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal