HOCHEI: CSM Dunărea atacă Cupa României

5
Calificați pentru a treia oară consecutiv în turneul final la Cupei României, hocheiștii de la CSM Dunărea vor susține vineri, de la ora 16.00, la Miercurea Ciuc, semifinala ediției curente din Cupa României, contra gazdelor de la Sport Club Miercurea Ciuc. Misiunea gălățenilor de a trece peste hopul numit Sport Club Miercurea Ciuc este extrem de dificilă dacă nu chiar imposibilă, echipa din Ciuc nu mai are nevoie de prezentări, iar în acest sezon în LNH, Sport Club a învins Dunărea de două ori, la Galați  a fost 2-5 iar la Miercurea Ciuc, 17-1. Cele două echipe s-au întâlnit sezonul trecut în finala mică a Cupei României și chiar dacă turneul final al cupei s-a ținut la Galați, cei de la  Sport Club au câștigat finala pentru locul 3 cu 15-5.  

Ultima preformanță marcamtă pentru CSM Dunărea în Cupa României, a fost în ediția 2010, de la Brașov, când după ce au pierdut cu 6-4 semifinala cu adversarii de vineri, Sport Club Miercurea Ciuc, în finala mică Dunărea a învins Steaua Rangers cu 4-3 si a câștigat medaliile de bornz.

Jocul de vineri, se va disputa de la ora 16.00 pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc și va fi transmis în direct de Digi Sport 2. În cealaltă semifinală se vor întâlni finalistele de anul trecut Corona Brașov și Steaua Rangers București, de la ora 19.00, în direct la Digi Sport 2.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal