HOCHEI: CSM Dunărea-Steaua Rangers București, luni, ora 18.00

3
Luni, de la ora 18.00, patinoarul ”Dunărea” va găzdui ultima reprezentație din acest an de acasă a hocheiștilor de la CSM Dunărea. Ultimul meci de acasă din acest an, dunărenii îl vor susține contra eternilor rivali la medalia de bronz în cupă și campionat, Steaua Rangers București. Deși aparent fără miză pentru clasament, cele două echipe vor juca turneu de baraj pentru accederea în semifinalele LNH, în jocul de luni, dunărenii au de luat o revanșă pentru acel 0-6 din tur. Meciul cu Steaua este special pentru căpitanul echipei, vetereanul Cătălin Geru, care luni împlinește 43 de ani chiar în ziua confruntării dintre echipele la care el a evoluat în de-a lungul carierei, Dunărea și Steaua.
 
Înaintea meciului cu Steaua Rangers, Geru și compania ocupă locul 6 în clasament cu 13 puncte din 10 jocuri, golaveraj 45-69, iar Steaua ocupă locul 3 cu 17 puncte din 10 jocuri, golaveraj 52-34.  
Săptămână care debutează lunni este plină de meciuri pentru hocheiștii gălățeni, pe lânga meciul cu Steaua de luni, Dunărea va mai juca miercuri, 19 decembrie la Miercurea Ciuc cu CS Școlar iar la finalul săptămânii tot la Miercurea Ciuc, Dunărea va susține jocurile din turneul final al Cupei României, primul meci (semifinala), vineri, 21 decembrie, de la ora 19.15 cu Sport Club Miercurea Ciuc iar al doilea, sâmbătă, 22 decembrie, finala mică sau mare a cupei.     

Şi pentru jocul de luni cu Steaua Rangers, preţul biletelor fixat de administratorii patinoarului este de 6 lei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal