HOCHEI: Final de sezon regulat cu înfrângere pentru CSM Dunărea

22
Lipsiți de aportul căpitanului Cătălin Geru și al cehului Adam Rasner, ambii accidentați, hocheiștii de la CSM Dunărea au mai pierdut un meci în LNH. Dunărenii au pierdut 5-3 (2-0, 2-1, 1-2 )ultimul meci din sezonul regulat, la Miercurea Ciuc cu echipa secundă din oraș, deși în meciul tur au trecut la pas de CSȘ Miercurea Ciuc 10-1. Ciucanii au început meciul mai bine iar la jumătatea meciului conduceau cu 3-0! dunărenii au revenit prin golul lui Marius Mărcuș, asistat de Adam Vylicil, dar ciucanii refac diferența de 3 lungimi câteva minute mai târziu. Repriza a treia este începută în forță de dunăreni, în două minute marchează de două ori, părima dată prin Martin Person asistat de Adam Vylicil apoi prin Marius Mărcuș asistat de Filip Randa. Speranțele gălățenilor au fost nărutie la jumătatea ultimei reprize când ciucanii au înscris pentru 5-3. 
De remarcat în jocul de astăzi, evoluția foștilor jucători dunăreni, Attila Kanya, Levente Elekeș și Attila Tanko, legitimați acum la Miercurea Ciuc, Kanya a marcat două goluri și a dat o pasă de gol ( două goluri într-un meci a mai marcat Kanya doar celor de la Sportul Studențesc), Tanko a marcat un gol și a dat o pasă de gol iar Elekeș a fost servantul perfect, oferind colegilor săi 3 pase de gol. 
Cu înfrângerea de astăzi CSM Dunărea termină sezonul regulat al LNH pe locul 6, cu linia de clasament 4 vicotrii, 8 înfrângeri, golaveraj 50-79. Eșecul de la Miercurea Ciuc îngreunează misiunea gălățenilor în următoarea fază a LNH, grupă de baraj pentru semifinale, acolo unde vor intra de pe penultimul loc. 
Pentru CSM Dunărea urmează turneul final al Cupei României de la Miercurea Ciuc, primul joc îl vor disputa vineri, 21 decembrie, de la ora 16.00, cu echipa campioană Sport Club Miercurea Ciuc.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal