HOCHEI: Eșesc previzibil pentru CSM Dunărea, 2-7 în semifinalele cupei

6

 Hocheiștii de la CSM Dunărea au înregistrat în această seară cea a treia înfrângere în acestă săptămână, de data aceasta în semifinalele Cupa României, chiar în fieful echipei campăioane Sport Club Miercurea Ciuc. Dăcă la precedenta apartiție pe terenul campioanei Dunărea încasa 17 goluri și marca doar unul, astăzi Dunărenii au reușit să marcheze 2 goluri și să încaseze doar 7, 2-7 (1-2, 0-3, 1-2). Prima parte a jocului a fost echilibrată, prima șansă de a marca a meciului i-a aparținut tânărului Anton Popa, apoi Martin Person este aproape de a marca, dar primii care înscriu au fost gazdele în minutul 5 prin Hurtaj, golul a fost marcat în superioritate numerică, după ce dunăreanul Adam Vylicil a fost eliminat. Revenit de pe banca de pedepse cehul Adam Vylicil asistat de Ciprian Țapu reușește egalarea puțin scontată de mulți ”specilaliști”. Egalitatea persistă până în ultimul minut al primei părți când cei de la Ciuc marchează pentru 2-1, cu 30 de secunde înainte de final. Și totuși Dunărea putea intra la egalitate la prima pauză dar liderul marcatorilor din sezonul regulat al LNH, Radim Kristan ratează după ce a scăpat singur cu portarul advers.

Partea secundă este de coșmar pentru Dunărea, debutează cu o dublă inferioritate,Adrian Irimia și Istvan Veress sunt jucătorii eliminați, dunărenii rezistă eroic cu portarul Radu Viorel într-o nouă zi de grație. Pe final de repriză apărarea dunăreană cedează iar cei de la Miercurea Ciuc înscriu trei goluri, două dintre ele în ultimul minut al reprizei.

Partea a treia este începută la fel de prost, dunărenii beneficiază de o superioritate numerică, dar în loc să preseze echipa adversă pentru a mai reduce din handicap sunt înghesuiți în propria treime și încasează un nou gol, în superioritate numerică. Când părea că nimic nu se mai poate întâmpla, ghinionistul de servicu de astăzi, Martin Person (asistat de Radim Kristan) reuşeşte să marcheze şi să reducă din handicap pentru Dunărea.

În urma înfrângerii din semifinală CSM Dunărea va evolua în finala mică a cupei cu învinsa dintre Steaua Rangers şi Corona Braşov.           

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal