HOCHEI: O nouă înfrângere pentru CSM Dunărea, 2-5 cu Steaua Rangers

13
La ultima apariţie pe teren propriu în acest an hocheiştii de la CSM Dunărea au pierdut cu 2-5 (1-2, 0-1, 1-2) jocul cu eterna rivală la locul 3 în cupă şi campionat, Steaua Rangers Bucureşti. Lipsiţi de aportul căpitanului tradiţional Cătălin Geru, gălăţenii nu au reuşit să se revanşeze în faţa steliştilor după acel 0-6 din tur. Meciul a fost început tare de Dunărea au împins jocul în treimea stelistă încercând să marcheze repede dar primii care au înscris au fost steliștii prin fostul dunărean Cătălin Berdilă în minutul 4, la una din primele acțiuni la poarta lui Radu Viorel. După primirea golului Dunărea se repliază și forțează egalarea, prima șansă a fost ratată de slovacul Patrick Rosenberg în minutul 9, din șut de penalitate după ce tot el a fost agățat de stelistul Timaru. Egalarea a venit în minutul 11 de la Adrian Irimia asistat de căpitanul de astăzi Ciprian Țapu și Patrick Rosenberg, cu un șut direct în plasa lui Catrinoi de undeva dintre cele două cercuri de angajament. După egalare jocul continuă pe contre, ambele echipe irosesc șanse bune de a marca dar maim pragmatici sunt steliștii aceștia mai marchează odată în minutul 17 prin Viorel Nicolescu. Pe final de repriză apar eliminările, câte una pentru fiecare echipă, Martin Person și Leonard Pascaru au fost oamenii sancționați pe final de repriză. Până la finalul primei părți Steaua mai marchează odată, dar golul nu a fost validat de arbitri, pe gheaţă a mai apărut un puc aruncat din tribună iar toţi dunărenii s-au oprit.
Partea a doua este mai puţin ofertantă pentru spectatorii îngheţaţi din patinoar, repriza debutează cu o eliminare în tabăra gălăţeană, căpitanul de astăzi Ciprian Ţapu este eliminat pentru agăţare, continuă cu o nouă eliminare la Dunărea, Adrian Irimia trece şi el pe banca suspinelor, dar dunărenii rezistă cu brio atacurilor steliste. De marcat steliştii au marcat în egalitate numerică în minutul 36 prin Ştefan Bogdan din pasa lui Leonard Pascaru. Pe final de repriză spiritele se încing, fostul dunărean Cătălin Berdilă  este eliminat pentru durităţi (sare la bătaie), primeşte pedeapsă de rea conduită, după un conflict cu Marius Mărcuş
Meciul a fost “închis” de stelişti la începutul reprizei a treia, înscriu pentru 1-4 prin acelaşi Ştefan Bogdan din pasa gălăţeanului Leonard Pascaru. La jumătatea ultimului parţial Dunărea beneficiază de o superioritate, fructificată de Patrick Rosemberg din pasa lui Radim Kristan. Pe final de meci şi de repriză steliştii solicită time-out, scot portarul pentru a avea superioritate numerică pe atac, încercă din răsputeri să mai inscrie, iar în minutul 57 refac diferenţa de trei goluri prin reuşita lui Ioan Timaru, în momentul încasării golului 5 Dunărea se afla în inferioritate numerică, Adrian Irimia fiind gălăţeanul eliminat de arbitri. 
Înfrângerea de astăzi este cea de VII-a din XI jocuri pentru CSM Dunărea. În ultima etapă din sezonul regulat al LNH, CSM Dunărea va juca cu CS Şcolar Miercurea Ciuc, miercuri, 19 decembrie, de la ora 17.00, la Miercurea Ciuc.        
      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal