HANDBAL: HC Danubius întâlnește Oltchim Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 12.45

4
După o pauză de aproape două luni, handbalistele de la Danubius vor relua jocurile în Liga Naţională Feminină. Sâmbbătă de la ora 12.45, fetele pregătite de Alexandrina Soare au misinea ingrată de a se duela cu multipla campioană CS Oltchim Râmnicu Vâlcea. Șansele de izbândă a gălățencelor în meciul cu galacticelor sunt destul de mici, Oltchim este una dintre principalele favorite la câștigarea EHF Champions League, dar cum situația HC Danubius în clasamentul LNHF nu este deloc comfortabilă, danubienele vor încerca să scoată maximum din acest joc. 
 
În pauza competiâională HC Danubius a jucat 7 meciuri, iar bilanțul este echilibrat, 2 victorii, 2 meciuri egale și 3 înfrângeri.Golgetera jocurilor de pegătire a fost Yrina Glibko cu 66 de goluri, celelate marcatoare din jocurile de pregătire au fost: Iulia Zaremba 28 de goluri, Carmen Gheorghe 21, Cătălina Cioaric 17, Yaroslava Burlacenko 17, Delia Mărginean 16, Daciana Curtean 15, Irina Lazarin 12, Mihaela Pătuleanu 8, Maricica Trandafir 2 și Rebeca Martin Lopez 1. 
Jocul cu Oltchim contează pentru etapa a VIII-a din LNHF, iar după VII jocuri HC Danubius ocupă locul 10, primul care asigură salvrea de la retrogradare, cu 3 puncte, cu un punct peste echipa de pe ultimul loc CSM Ploiești, dar și cu un punct mai puțin decât echipa de pe locul 9, SCM Craiova. Meciul de sâmbătă cu campioanele de la Vâlcea va fi arbitrat de bucureștenii Ionuț Barbu-Adrian Manafu. În afara jocului cu Oltchim, până la finalul turului, HC Danubius mai are de jucat două meciuri, primul, sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 15.00 pe teren  propriu cu HCM Baia Mare și ultimul, miercuri, 30 ianuarie, pe terenul celor de la HCM Roman.  
 
Spectatoriin care doresc să asiste la meci vor trebui să achiziționeze bilet de intrare, un bilet costă 5 lei, iar cai care doresc să dobândească un tichet trebuie să se grăbească pentru că la vânzare sunt doar 500 de bilete.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal