HOCHEI: Debut cu stângul în baraj

8

CSM Dunărea-CS Şcolar Miercurea Ciuc 2-5 (1-3, 0-2, 1-0)

Încet dar sigur, hocheiştii de la CSM Dunărea îşi diminuează şansele de a juca în semifinalele LNH. După ce au terminat penultimii sezonul regulat şi cu o înfrângere 3-5 cu CS Şcolar Miercurea Ciuc, dunărenii au început şi grupa de baraj tot cu o înfrângere, tot cu CS Şcolar Mircurea Ciuc dar înfrângerea de astăzi, (2-5) a fost pe teren propriu şi afectează şansele dunărenilor de a juca în semifinalele LNH. 
Jocul a fost început în forţă de de Dunărea, a marcat la una din primele faze de la poarta ciucanilor prin Martin Person (Adam Vylicil, Zoltan Szogyor) iar spectatorii prezenţi în tribunele patinoarului se aşteptau la un meci uşor pentru Dunărea, cu multe goluri marcate de dunăreni, la fel ca în jocul de la Galaţi din sezonul regulat. Însă nu a fost aşa ciucanii au egalat rapid în minutul 5 prin Levente Elekeş, după ce Zoltan Szogyor a pierdut pucul în treimea proprie, apoi acelaşi Levente Elekeş dublează avantajul pe tabelă, după ce Dunărea a benificat de o superioritate numerică prin eliminarea lui Levente Elekeş, în care nu au reuşit să marcheze. Apoi pe fondul ratărilor gălăţene şi a jocului nesigur în apărare, ciucanii înscriu pentru 3-1. Pe final de repriză si Dunărea este pusă în dificultate de o eliminare dar cele două minute de inferioritate sunt suportate cu bine de dunăreni.
Partea secundă începe cu ciucanii la conducerea jocului, de parca ei ar fi trebuit să egaleze, aceştia marchează din nou prin acelaşi Levente Elekş, după o pasă direct la adversar a lui Patrick Rosemberg, Dunărea caută cu disperare golul care să o apropie dar pucul parcă nu vrea să intre, situaţii bune de a marca au ratat: Martin Person, Radim Kristan, Ciprian Țapu sau Mircea Necula. De marcat o fac tot cei din Miercurea Ciuc și scorul chiar luase proporții, 1-5 !
Ultima repriză a meciului a fost adjudecată tardiv de dunăreni, prima parte se dispută în aceiași notă, Dunărea  caută golul, ciucanii ripostează pe contraatac, Dunărea reușește să marcheze incă o dată prin Martin Person (Radim Kristan). La jumătatea primei reprize Dunărea beneficiază de o nouă superioritate, banca tehnică cere time-out pentru a explica ultimele sccheme, dar în zadar. Pe final de meci apar și duritățile, Marius Mărcuș primeste  o eliminare 2+2 pentru durități după o încăierare cu un adversar. 
Mâine de la ora 11.00, cele două echipe vor juca și meciul doi, joc în care Dunărea are mare nevoie de victorie pentru a mai păstra șanse de a juca în semifinalele LNH.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal