HOCHEI: Dunărenii au pus capăt eșecurilor

2

CSM Dunărea-CS Școlar Miercurea Ciuc 9-3 (3-2, 3-0, 3-1)

Seria de șase înfrângeri consecutive, a hocheiștilor de la CSM Dunărea, a fost întreruptă astăzi în cel de al doilea joc din barajul pentru semifinale. După două înfrângeri consecutive cu CS Școlar Miercurea Ciuc (cea de ieri cu 2-5 și ultimul meci din sezonul regulat de la Miercurea Ciuc pierdut 3-5), dunărenii au reușit să spargă gheața si să obțină primul succes din brajul pentru semifinale. Astăzi dunărenii s-au impus cu 9-3 (3-2, 3-0, 3-1) o victorie clară care păstrează echipa gălîățeană în lupta pentru un loc în semifinalele LNH. Performerii jocului de astăzi au fost Adam Vylicil 3 goluri și o pasă, Martin Person 2 goluri și 2 pase, Radim Kristan 1 gol și 3 pase, Patrick Rosemberg 1 gol și 2 pase și Ciprian Țapu un gol și o pasă. 
După primele jocuri din brajul pentru semifinale, Dunărea rămâne pe locul 4 (din 5 echipe) cu 16 puncte, la 4 puncte de locul 2, ocupat de Progym Gheorgheni cu 20 de puncte, ultimul loc care asigură calificrea în semifinalele LNH. 
Pentru Dunărea urmează o serie de 8 jocuri consecutive în deplasare ( 4 jocuri duble), primele duble sunt programate sâmbătă-duminică, 12 ianuarie-13 ianuarie, la București cu liderul grupei de baraj Steaua Rangers București. Următoarea dublă pe teren propriu pentru Dunărea o va juca sâmbătă-duminică, 23 februarie-24 februarie, cu aceiași Steaua Rangers București.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal