HOCHEI: Eșec rușinos pentru Dunărea, 2-4 cu Sportul Studențesc !

2
Cu patinoarul mai mult închis decât deschis, arena este în plin proces de renovare pentru a găzdui o gală de box la finalul lunii februarie și cu accesul spectatorilor interzis în mare parte din patinoar, hocheiștii de la Dunărea au reușit să se facă de rușine  în fața propriilor suporteri, după înfrângerea 2-4 cu amatorii de la Sportul Studențesc, echipă  care până la jocul de astăzi cu Dunărea a câștigat un punct din 18 jocuri, ultima victorie a ”studenților” înregistrându-se în 2-X-2011 pe teren propriu cu Progym Gheorgheni ! 
Primii au marcat dunărenii în minutul 12 prin Radim Kristan asistat de Filip Randa, când Dunărea era în inferioritate numerică. După primirea golului, aflându-se în superioritate numerică, Sportul se aruncă în atac, Lugian Hangan, apărătorul buturilor din meciul de astăzi încă din primul minut, parează câteva șuturi, dar presiunea Sportului la poarta gălățeană dă roade în minutul 13, când reușesc să îl învingă pe Hangan. După egalare, Dunărea forțează golul dar nu reușește să fructifice situațiile de a marca asta și din cauza portarului ”studenților”, Alexandru Popa aflat astăzi în zi mare. 
Partea secundă începe cu o dublă inferioritate pentru Dunărea, primul este eliminat Adrian Irimia, apoi pe banca de pedepse ia loc și Filip Randa. Sportul profită de avantajul numeric de pe gheață, scapă pe un contraatac și înscrie pentru 2-1. După ce s-au văzut conduși dunărenii iau cu asalt poarta adversă, dar irosesc șansele de gol prin Mircea Necula, Radim Kristan, Martin Person, Adrian Irimia, de marcat însă o fac cei de la Sportul în urma unui alt contraatac. La 1-3 banca tehnică gălățeană schimbă portarul, Lucian Hangan lasă locul lui Radu Viorel, care a avut o intervenție salvatoare pe final de repriză. 
Ultima repriză a fost începută de Dunărea în căutarea cu disperare a egalării, suedezul Adam Vylicil asistat de Patrick Rosemberg, reaprinde speranța egalării, cu un gol direct dintre cercurile de angajament. Dunărea forțează egalarea, portarul ”studenților” este la post și parează șuturile trimise în mai multe rânduri de Vylicil, Irimia, Person, Kristan. La jumătatea reprizei Dunărea beneficiază de două superiorități numerice consecutive, dar nefructificate, cei doi tehnicieni solicită time-out, Dunărea forțează, Sportul rezistă. Cu două minute înainte de final, Dunărea scoate portarul, pentru a spori șansele de a marca, Sportul scapă pe contraatac, apărarea gălățeană reacționează și blochează șutul ”studenților”, pucul reintră în posesia gălățenilor, dar după o gafă imensă în apărare a dunărenilor, Sportul interceptează pucul înscrie în poarta golă și închide meciul. După primirea golului se nasc câteva incidente între gălățeni, dar calmate rapid, cel mai șifonat a ieșit Filip Randa, acest a primit pedeapsă de rea conduită după ce a aruncat crosa în tribună de nervi. 
  Duminică de la ora 11.00, este programată revanșa cu Sportul Studențesc.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal