HOCHEI: Gladiatorii debutează în Superliga U 14 la Gheorgheni

13

Programat inițial să se dispute la Galați, în perioada 1-3 februarie, turneul doi din Superliga U 14, a fost mutat la Gheorgheni, din cauza programului încărcat al patinoarului din Galați. Astfel hocheiștii de la Gladiators Dunărea Galați vor juca toate meciurile din Superliga U 12 și U14 în deplasare, pentru că patinoarul se va închide și nu va putea găzdui meciuri de hochei.

Gladiatorii vor debuta în Superliga U 14, vineri, 1 februarie, în jocul cu CS Școlar Miercurea Ciuc. Tot în prima zi de turneu, echipa pregătită de Cristi Munteanu va juca cu Steaua București. Sâmbătă, 2 februarie, gladiatorii au programate tot două jocuri, primul cu Hochei Sport Club Miercurea Ciuc iar al doilea cu Bikak Târgu Secuiesc, în ultima zi de turneu gladiatorii  vor juca un singur meci cu CS Școlar Gheorgheni.

După primul turneu din Suprliga U 14, turneu la care Gladiators nu a putut participa pentru că în aceiași perioada susțineau meciurile din Campionatul Austriei, în fruntea
clasamentului s-a instalat HSC Miercurea Ciuc cu 12 puncte şi un
golaveaj impresionant, 77 goluri marcate-4 primite, locul doi este
ocupat de CS Şcolar Gheorgheni cu 9 puncte, pe locul 3 se situează CSŞ
Miercurea Ciuc 6 puncte, locul 4 este ocupat de Bikak Târgu Secuiesc cu 3
puncte iar ultimul loc este ocupat de Steaua Bucureşti fără puncte,
golaveraj 10-61. 

Altfel, cealaltă echipă de categoria U 14 de la Dunărea Galați nu a putu face deplasarea la București, din cauza condițiilor meteo și a drumurilor blocate, pentru a juca meciurile din turneul play-off pentru locurile 7-9. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal