HOCHEI: Legiunea străină de la Dunărea loveşte din nou

2
După ce ieri hocheiştii de la Dunărea au avut nevioe de prelungiri pentru a trece de Steaua Rangers, astăzi legiunea străină de la Dunărea a trecut de Steaua la Bucureşti în timpul regulamentar. Dunărea a trecut de Steaua Rangers cu 4-2 ( 0-1, 1-1, 3-0), cu o contribuţie decisivă din partea legiunii străine de la Dunărea, toate cele 4 goluri şi 3 pase au fost marcate de străinii dunării .

Steliştii şi-au adjudecat prima treime cu 1-0, partea secundă s-a terminat la egalitate (1-1), suedezul Martin Person a egalat în minutul 14.17, ex-stelistul a fost asistat de cehul Adam Vylicil, egalitatea a persistat doar două minute pentru că steliţtii au mai marcat o data prin Mihai Georgescu din pasa veteranului Ioan Timaru. Ultima treime a meciului a fost de senzaţie pentru dunăreni, prima dată au egalat în minutul 2.42 al reprizei prin Adam Vylicil (Filip Randa), apoi acelaşi  Adam Vylicil duce Dunărea în avantaj pentru prima oară în jocul de astăzi. Ultima reuşită a jocului de astăzi a fost marcată de liderul marcatorilor din sezonul regulat, Radim Kristan (Adam Vylicil), cu 14 secunde înainte de finalul meciului Steaua a scos portarul pentru a forţa egalarea dar cehul Kristan a profitat de porta liberă lăsată de Catrinoi şi a închis meciul.

Cu victoria de astăzi Dunărea urcă pe locul 3 ,cu 21 de puncte, în grupa de baraj la egalitate de puncte cu locul 2, ultimul care duce în semifinale, ocupat de Steaua Rangers. În următoarea etapă din baraj Dunărea stă iar următoarea dublă este programată sâmbătă-duminică, 26-27 ianuarie, cu ultima clasată Sportul Studenţesc. Dubla cu Sportul este penultima dinaintea închiderii pationarului (10 februarie) pentru a face loc galei de box a lui Cristian Ciocan.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal