HOCHEI: Steaua Rangers-CSM Dunărea, 6-7 (1-4, 3-1, 2-1, 0-1), victoria legiunii străine !

5

După ce au pierdut 3 puncte preţioase pe teren propriu cu CS Şcolar Miercurea Ciuc la debutul în barajul pentru semifinale, hocheiştii de la CSM Dunărea au recuperat două din cele trei puncte pierdute acasă, astăzi chiar în fieful fostului lider din grupa de baraj, Steaua Rangers Bucureşti. Dunărenii s-au impus cu 7-6 după prelungiri, pe reprize 4-1, 1-3, 1-2, 1-0, iar toate cele 7 goluri şi cele 7 pase de gol poartă semnătura legiunii străine de la Dunărea (jucătorilor străinii care activează la Dunărea). 

Prima repriză a fost căştigată categoric de dunăreni cu 4-1, scorul a fost deschis în minutul 2.36 de slovacul Patrick Rosemberg, asistat de suedezul Martin Person şi cehul Adam Vylicil, apoi în minutul 4.32 deşi se aflau în inferioritate numerică dunărenii îşi dublează avantajul prin golul lui Martin Person, iar în minutul 9.26, cehul Adam Vylicil asistat de conaţionalul său Filip Randa şi slovacul Patrick Rosemberg, măresc avantajul la 3-0. În minutul 14.56, steliştii îşi arată colţii iar veteranul Ioan Timaru reduce din handicap. Pe final de repriză, în minutul 15.59, cehul Adam Vylicil asistat de slovacul Patrick Rosemberg şi un alt conaţional de al său Radim Kristan reface avantajul de trei goluri cu care se intră la pauză. 
Partea a doua a început tot cu o reuşită gălăţeană, Patrick Rosemberg asistat de Adam Vylicil, după care urmează o cădere a gălăţenilor şi până la pauză steliştii marchează de 3 ori consecutiv, până la 5-4. În minutul 1.39, steliştii egalează pentru prima dată la 5-5. Dunăreanii revin la joc şi în minutul 16.03, ex-stelistul Martin Person duce din nou Dunărea în avantaj la 6-5. Finalul este incendiar, steliştii caută cu disperare egalarea, în minutul 16.44, Marius Mărcuş este eliminat, steliştii profită de superioritate şi egalează din nou 6-6, prin acelaşi veteran Ioan Timaru şi impinge meciul în prelungiri. Pe final de meci nervii cedează, Marius Mărcuş mai primeşte o pedeapsă de 2 minute, apoi primeşte pedeapsă de meci. Prelungirile meciului nu au durat decât 29 de secunde, pentru că deşi se aflau în inferioritate numerică gălăţenii reuşesc să înscrie golul de aur, golul victoriei, prin Adam Vylicil  asistat de Martin Person
Cu cele două puncte obţinute astăzi, Dunărea  ajunge la 18 de puncte şi detronează liderul, Steaua pierde primul loc în detrimentul celor de la CS Şcolar Miercurea Ciuc, care astăzi au trecut cu 9-0 de Sportul Studenţesc. Mâine de la ora 16.00, cele două echipe vor juca al doilea meci tot  la Bucureşti. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal